Hoj,
máte někdo doporučení/tip kde koupit kvalitní brousek na kuchyňské nože? Něco ve stylu
EC120B CHEF'S CHOICE
http://images.knifecenter.com/thumb/150 ... /ec120.jpg
EC130 CHEFS CHOICE
díky
K: Elektrický brousek na nože
- Reklama
-
Re: K: Elektrický brousek na nože
ked ti mozem poradit ja som kuchar a davam si noze k brusicovi a ten pouziva brusku kotucovu a sam mi povedal ze taketo brusky co si sem dal ti casom znicia noze
Přesně jak píše kolega přede mnou...
Tyhle brousky sice nabrousí tak, že nůž chvíli krájí dobře, protože vyrobí ostré "otřepy", ale pak se zase velmi rychle otupí. Navíc nože neskutečně rychle ubývají. Doporučuji kvalitní ocílku, i několikrát během používání nůž obtáhnu a krájí super.
Čas od času k nožíři, nebo na břidlici. Myčka nože netupí, ale špatná manipulace v myčce ano.
podobný brousek někde rodiče mají, pokud ho nevyhodili, udělám to hned, jak ho uvidím, jsou to nesmysly
Tyhle brousky sice nabrousí tak, že nůž chvíli krájí dobře, protože vyrobí ostré "otřepy", ale pak se zase velmi rychle otupí. Navíc nože neskutečně rychle ubývají. Doporučuji kvalitní ocílku, i několikrát během používání nůž obtáhnu a krájí super.
Čas od času k nožíři, nebo na břidlici. Myčka nože netupí, ale špatná manipulace v myčce ano.
podobný brousek někde rodiče mají, pokud ho nevyhodili, udělám to hned, jak ho uvidím, jsou to nesmysly
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
-
ja pouzivam len ocielku a raz za rok alebo dva idem k majstrovi na brusenie pokial mas kvalitne noze a dobre sa o ne staras tak ti vydrzia cely zivot a k brusicovi idem len v tedy ked sa mi stane nehoda ze mi padol na zem a poskodilo sa mu ostrie nezlomil sa no len sa stupil pretoze padol dokonale na ostrie