Povinná výbava auta do Polska
Povinná výbava auta do Polska
V létě se chystáme na pár dní k Baltu a zajímalo by mě, zda je nutný kromě jiné standartní výbavy i hasící přístroj? Někde píšou že ano, někde že jen pro auta registrované v Polsku.
Vím, že zde je dost členů ze severu, kteří do Polska jistě často jezdí tak budete vědět díky.
Vím, že zde je dost členů ze severu, kteří do Polska jistě často jezdí tak budete vědět díky.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Povinná výbava auta do Polska
Tady od Harachova směr sever chtějí Polští soudruzi hasičák + zelenou kartu.
Opel Astra H GTC 1.9 CDTI 110 kW
pajakuv ASTROLET
pajakuv ASTROLET
- vojtavojta
V Polsku musis mit hasicak a vystrazny trouhelnik,ostatni veci nejsou povine. Hasicak musi mit minimalni obsah 1Kg a musi byt maximalne rok stary anebo po kontroly tlaku a trojuhelnik musi byt homologovan.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
- BikerMarius
Správně by měli mít hasičák měli mít auta registrovaná v polsku. Ale hadej se tam s nima. možná by stačil sprej
BTW nesežere tě ten benzínák na tak dlouhé cestě??
BTW nesežere tě ten benzínák na tak dlouhé cestě??
Diky panove. Hehe Biker:))) Ja nekde pisu ze jedu hackem? btw:na dalky jezdim za 7/100. Ale i kdyby to jelo za 10 tak ten klid a ticho v aute za to stoji.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
Ja mam v autě hluk, když jedu rychle tak hučí pneumatiky ale to je až od 120km/h, jinej hluk tam není.
Ok. Zajímalo by mě zda není v Polsku nějaký web jako v Čr UAMK, kde by to bylo oficiálně napsaný, že ten hasičák mít musíš, někde jsem se dočetl i jak velký má být obsah atd...
Hasicak doporučuju koupit, stojí do 4 stovek a může se hodit.
A ještě nastudovat, jak na to - lehce nadzvednout kapotu a vystříkat motorový prostor, jak zvednete haupnu naplno, tak jste v pytli, k ohni se dostane kyslík.
A ještě nastudovat, jak na to - lehce nadzvednout kapotu a vystříkat motorový prostor, jak zvednete haupnu naplno, tak jste v pytli, k ohni se dostane kyslík.
Astra H Z19DT caravan
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
Astra G Z16XE caravan
Fabia 1,2 HTP - služební
Omega A C24NE caravan
Omega A C20NE
- vojtavojta
https://www.prawo-jazdy-360.pl/wyposazenie-samochodu
Prekladac pomuze,ale je tam to co jsem uz napsal.
Prekladac pomuze,ale je tam to co jsem uz napsal.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Jinak tady je článek nejen o Polsku , ale když začínají ty dovolené
Garaz.cz/clanek/povinna-vybava-v-zahranici-tohle-vsechno-musite-mit-v-aute-4557?seq-no=3&dop-ab-variant=&source=clanky-home
Garaz.cz/clanek/povinna-vybava-v-zahranici-tohle-vsechno-musite-mit-v-aute-4557?seq-no=3&dop-ab-variant=&source=clanky-home
Astra F kombi r.v. 1994 1.4 (44 kw)
Yamaha FZ6N 2005 (72 kw)
Zafira B r.v. 2005 1.8 (103 kw)
Yamaha FZ6N 2005 (72 kw)
Zafira B r.v. 2005 1.8 (103 kw)