Opel bude patřit Francouzům
Opel bude patřit Francouzům
Naposledy upravil(a) Mava dne 06 bře 2017, 20:14, celkem upraveno 1 x.
Cosmo, Z16XER, 85 kW, 2009, sedan, polokůže, tempomat, vyhřívané sedačky
- Reklama
- BikerMarius
Re: Francouzi kupují Opel
To na ně udělala nová astra & insignie asi veliký dojem
Re: Opel bude patřit Francouzům
Podla mna Peugeot ma nejake dobre technologie, ktore mozu zdielat. Rovnako aj opel. Takze ak daju tie spravne veci dokopy moze to byt dobra spolupraca. Alebo to moze byt uplna katastrofa
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Já spíš přemýšlím opačně - proč se chce GM Opelu zbavit a z toho jsem z toho celkem smutný. Četl jsem zprávu na Seznamu že je to prý tím že se Opelu dosud nepodařilo dostat se z "červených čísel". Přemýšlím čím to si je a proč to tak je když má podle nás všech dobré auta které se prodávají....A že se prodávají třeba míň než folxwágeny? No a co? To přece není důvod ke ztrátě firmy?? Proč má tyto problémy právě Opel??
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
Tam bude více faktorů, od špatného vedení přes špatné hospodaření. Navíc má Opel údajně málo vytížené závody, což také znamená obří ztráty. A v neposlední řadě je Opel levnější než konkurence, což musí, aby byl alespoň trochu konkurenční. Kdyby nebyl levnější, většina lidí sáhne po něčem jiném, čemuž se upřímně ani nedivím.
Mna by zaujimalo, ako moze firma fungovat 16 rokov v strate. Hlavne ked pocuvam, ze pomaly vsetky velke ci male firmy su v strate. Kto to teda potom vsetko plati? Z koho ziskov to ide? Alebo to je vsetko jedna velka pyramidova hra?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
opel je treba levnejsi nez kokurence ale taky nabizi veci ktery treba konkurence nema..viz treba ted ty led matrix...ja myslim ze opel je v pohode konkurenci i pro jine znacky..dela dobry auta,materialy atd taky na vysoke urovni..chyba byla nekde v GM ten opel potapel si myslim..kratales píše:Tam bude více faktorů, od špatného vedení přes špatné hospodaření. Navíc má Opel údajně málo vytížené závody, což také znamená obří ztráty. A v neposlední řadě je Opel levnější než konkurence, což musí, aby byl alespoň trochu konkurenční. Kdyby nebyl levnější, většina lidí sáhne po něčem jiném, čemuž se upřímně ani nedivím.
Opel Astra OPC
Ano, Matrix LED má ve své třídě skutečně jen Astra. Ale na auto nižší střední třídy je to velmi nákladná technologie, ale zase takové WOW to není. Ve výsledku to jen o hodně prodraží výrobní cenu auta a o moc větší zisk to nepřinese a to je to o čem jsem psal. U Audi to chápu, tam se to ve výsledné ceně lehko rozpustí, ale taky je to úplně jiná třída auta, za jinou cenu.
Co se týče GM, tam bych úplně chybu nehledal. Naopak GM toho Opelu přineslo poměrně dost, nejen co se R&D týče.
Co se týče GM, tam bych úplně chybu nehledal. Naopak GM toho Opelu přineslo poměrně dost, nejen co se R&D týče.
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Sohlasím s vámi, chyba může být v GM ale nemusí. Pořád mi to vrtá hlavou. Zajímalo by mě třeba jak ekonomicky vychází jiné značky, jak se jim daří. O koncernu VW se vyjadřovat nebudu, protože nejsem jejich fanda. Ale zajímalo by mě třeba hospodaření nebo ekonomický systém v takovém Fordu, nebo Renaultu, jak se daří jim, a pokud lépe, v čem to je? Přece se nedá říct, že systém, kdy určitá značka patří pod koncern, je méně výhodný, než když hospodaří samostatně?
Astra H Classic, r.v.2012, hatch. 5dv., 1.6 16V (85 kW) A16XER, audio CD30MP3 + USB Dension, najeto 44 000km, 6,6 l/100km
O tomhle stejně můžeme maximálně spekulovat nebo hádat, nikdo z nás nemá s řízením nadnárodního koncernu zkušenosti, to by Oplem určitě nejezdil a neměl potřebu prolézat fóra .