Kdo letos kupujete nove auto?
Kdo letos kupujete nove auto?
Jak jste na tom kolegove astraci? U nas vse jezdi v poradku takze asi ani letos zafa nebude, kdyz ctu ty testy novych aut asi budu rad ze mam starej dobrej predkrizovej model
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Re: Kdo letos kupujete nove auto?
Noooo kdyz si to Mildo nacal, tak nam by se samo libilo Jecko Sports Tourer. U prodejce v Teplicich sem sice vloni na podzim dostal dobrou nabidku, ale furt je to nakych 430k, coz se mi proste za auto davat nechce Takze klasicky sleduju Mobile.de a cekam na jaro abych mohl skocit na motorku a neco malo objet vomrknout. Ale kazdopadne neco vetsiho to bude chtit.....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jestli scháníš kombajn a má to být větší, tak dobrej tip:
http://stroje.hyperinzerce.cz/kombajny/ ... sVy9pV3vMA
http://stroje.hyperinzerce.cz/kombajny/ ... sVy9pV3vMA
ex.Astra J OPC 2013 280+downpipe, HJS cat, M-Tech
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Ford Mustang V8 5.0 2016
Alfa Romeo 147 JTD 130+
Fiat Scudo JTD 120k
Doufal sem, že ježíšek donese bílej Mercedes C63 AMG Black Series a prodám svoje. Dává si ale nějak na čas. Jinak plánuju asi příští rok obměnit za něco silnějšího. Přece jenom už máme najetou stovku za sebou. Za necelý 2 roky sme ujeli 24000km
Dokud bude auto fungovat bez problémů a potřebovat jen běžný servis, tak si ho nechám. Jakmile začne zlobit, tak půjde pryč. Hlavně nevím, za co bych ho vyměnil, takže zatím spokojenost Samozřejmě, že neustále koukám jaká je nabídka, koukám kolem sebe, ale pokaždý když nasednu do astřičky, tak na to zapomenu
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.
my mame objednanou astru j sportstourer cosmo 1,6sidi turbo,mela by dojit prelom unor brezen,ale doufam ze me potom tady s fora nevyzenete
astra j sportstourer 1.6sidi turbo 125kw/260nm
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
corsa d a12xer
ex opel zafira b a17dtr astra h z17dth
Holt se regnes tady no www.astra-j.cz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kdybych kupoval nový auto, tak Astra J to rozhodně nebude. Je to sice asi nejhezčí kombík z nižší střední, ale je výrazně nejtežší a má nejméně prostoru uvnitř, což jsou bohužel dost podstatné vady.
clasic III car. 1.6
- david64
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vás, jsem tu nový, stal jsem se majitelem Astry H (classic) r.v.2012, 1,6 benzin 85 kW, hatchback 5dv , koupeno v bazaru ted na konci roku 2013... Zatím spokojenost, moc se mi líbí, jen mě trochu mrzí vyšší hluk a trochu vibrace od motoru při rychlostech nad 90km/h... nemáte s tím někdo zkušenosti??
A tú "hlášku" s tým priestorom si odkiaľ zobral ? Samozrejme, že Astra J mohla byť vzhľadom na vonkajšie parametre priestrannejšia a že pred zadnými sedadlami je asi len o niečo menej miesta ako na Astre H, ale stále je to prijateľné. Sme 4-členná rodina ( 2 dospelí, 1. syn 2,5 roka a 2. syn 1 mesiac ), ale dozadu sa vmestia obaja aj s manželkou, podľa ktorej je na tom nová Astra lepšie ako stará Astra H. Takže ak si si ju nevyskúšal na vlastnej koži, tak nerob unáhlené závery.Georga píše:Kdybych kupoval nový auto, tak Astra J to rozhodně nebude. Je to sice asi nejhezčí kombík z nižší střední, ale je výrazně nejtežší a má nejméně prostoru uvnitř, což jsou bohužel dost podstatné vady.
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006