Auto snů
Auto snů
Tak co pánové, které auto Vás nenechá chladnými? Které auto je to vaše vysněné, které byste chtěli mít doma v garáži? A proč zrovna tohle?
Já tedy začnu. Už od svých 16ti let toužím po ikoně od Mitsibishi, po autě s kořeny v rallye, po modelu Lancer Evolution. Tehdy to začalo sedmou evolucí, ale mým nej je model Lancer Evolution IX, poslední klasické EVO, které dovedlo techniku k dokonalosti. Miluju ho, protože ač je to čtyřdveřový sedan, dokáže na okreskách a na technických okruzích natrhnout p*del i daleko silnějším sportovním autům a přitom je to auto s kufrem a pěti místy, které umí být i rodinným vozem.
Motor: přeplňovaný zážehový čtyřválec DOHC 2.0 l, 206kW, 355 Nm, pohon 4x4, 0-100 km/h za 5,7 s, max. rychlost 250km/h
Já tedy začnu. Už od svých 16ti let toužím po ikoně od Mitsibishi, po autě s kořeny v rallye, po modelu Lancer Evolution. Tehdy to začalo sedmou evolucí, ale mým nej je model Lancer Evolution IX, poslední klasické EVO, které dovedlo techniku k dokonalosti. Miluju ho, protože ač je to čtyřdveřový sedan, dokáže na okreskách a na technických okruzích natrhnout p*del i daleko silnějším sportovním autům a přitom je to auto s kufrem a pěti místy, které umí být i rodinným vozem.
Motor: přeplňovaný zážehový čtyřválec DOHC 2.0 l, 206kW, 355 Nm, pohon 4x4, 0-100 km/h za 5,7 s, max. rychlost 250km/h
- Reklama
- Radovan
- Kontaktovat uživatele:
Re: Auto snů
Mě by stačila Insignia 4x4 OPC v modré.
Astra H Caravan, 1.9 CDTI (Z19DT), 88 kW, 8V, ESP, tempomat, vyhř. před. sedadla, 12V i v kufru, Flex organizer, r.v. 02/2008,"and much more"-enjoy.
FOTO GALERIE - můj "mazel"
FOTO GALERIE - můj "mazel"
Ja bych bral zafiru opc v automatu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak mně se zrovna teď líbí Fiat Freemont 3.6 V6 Pentastar 4x4
- Georgeisin
Minulý víkend jsem byl na Autosalonu v Lipsku, seděl jsem tam minimálně ve stovce aut a hodně se mi líbilo Suzuki Kizashi, dodávaný vlastně jenom s 2,4l automosférickým benzínem. Takže, kdybych měl možnost si dotamtud jedno auto odvézt v rozumný cenový hladině (jasný, že na něj nemám ), tak by to bylo právě toto.
Oceňuju na něm civilnost, motor, na to, jaká s ním musí bejt zábava, i dobrou cenu a v testech rozumnou spotřebu.
http://www.suzuki.cz/auto/kizashi/cenik.pdf
Jinak na stánku Opel jsme samozřejmě prolezli všechno, Insignia byla moc pěkná. V Astře kombi už si za mě někdo rozumně nesednul, což lehce zamrzí. Nejlépe se mi sedělo v sedačkách Corsy OPC, pak ještě v nový Zafiře.
Oceňuju na něm civilnost, motor, na to, jaká s ním musí bejt zábava, i dobrou cenu a v testech rozumnou spotřebu.
http://www.suzuki.cz/auto/kizashi/cenik.pdf
Jinak na stánku Opel jsme samozřejmě prolezli všechno, Insignia byla moc pěkná. V Astře kombi už si za mě někdo rozumně nesednul, což lehce zamrzí. Nejlépe se mi sedělo v sedačkách Corsy OPC, pak ještě v nový Zafiře.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
jsem zaměřen na Muscle ,takže něco jako Corvette.. ,ty evropské vysokoobrátkové stoje se zvukem vrtačky ,jako třeba Ferrari,to neni takové,i když musim uznat,že se mě to řídí taky dobře
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- destroyer_svk
Keby to nebola otazka penazi,ze by nebol strop tak,Audi RS6 Avant.A preco ?
Relativne nenapadne auto,ktore to natre vacsine aut ktore sa hraju na supersport a je pritom vyuzitelne na kazdy den.
Z tych priatelnejsich nejake to Volvo,napr. V70 R nakolko Volva sa mi vzdy pacili,mali nieco ine do seba ako ostatne premiovky.
Ale kludne by som si vedel predstavit aj taku Insigniu OPC Tourer.
A ked pojdem z penzie na dochodok tak si kupim karavan,co je jeden z mojich takych tajnych snov.
Relativne nenapadne auto,ktore to natre vacsine aut ktore sa hraju na supersport a je pritom vyuzitelne na kazdy den.
Z tych priatelnejsich nejake to Volvo,napr. V70 R nakolko Volva sa mi vzdy pacili,mali nieco ine do seba ako ostatne premiovky.
Ale kludne by som si vedel predstavit aj taku Insigniu OPC Tourer.
A ked pojdem z penzie na dochodok tak si kupim karavan,co je jeden z mojich takych tajnych snov.
Astra H Caravan Cosmo 1,9 CDTI OPC Look
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
VW Golf Variant VII 1,4 TSI DSG Highline
Škoda Octavia III 2,0 TDI DSG Elegance - ex
Škoda Felicia 1,3 GLX
Samozřejmě je to bráno bez finančního stropu. Prostě auto snů, tečka