Autosalón 2010
Autosalón 2010
Ahoj jdete někdo na Autosalon v Brně? já myslel, že tam asi nepojedu ale přečetl jsem si nějaké novinky tady na autosalon 2010 a musím říct že mě to tam začalo lákat. co vy myslíte že to tam bude stát za to?
- Reklama
Re: Autosalón 2010
Neviem ako Vy ale ja som bol tento rok na autosalóne v ŽENEVE a tomu sa hovorí AUTOSALÓN!! Nehnevajte sa na mňa ale u Vás aj u nás je len ÚBOHÁ VÝSTAVA!!
Tento rok sa chystám zase do Paríža dúfam že nebudem ľutovať tak ako v Ženeve a za tie peniaze to určite stojí!
Tento rok sa chystám zase do Paríža dúfam že nebudem ľutovať tak ako v Ženeve a za tie peniaze to určite stojí!
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Jelikož to mám kousek tak v sobotu vyrážíme s juniorem na "pánskou jízdu". Beru to ale spíš jako výlet s klukem, nic zásadního tam stejně vystavovat nebudou.
Naposledy upravil(a) hombre_71 dne 03 čer 2010, 18:09, celkem upraveno 1 x.
Do Brna nezavítám, ale chci znovu jet do Frankfurtu! Byl jsem tam vloni a byla to paráda! Sice docela záhul cesta tam i zpět, ale nakonec za jeden den se toho stihlo dost protrajdat. (letos by se měl konat 23.-29.9.)
Na Brno nemám čas, ale zahraničí mě taky láká, ten Frankfurt zná dobře, jen je to strašně daleko. O Ženevě ani nemluvě...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Presne tak, jak clovek pozna napr. autosalon kdekoliv jinde v zapadni evrope, tak se mu do Brna na tu jejich vystavku uz vubec nechce A to neni jen o autosalonech......
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- DeepThroat
Jedu.
Nic víc, nic míň.
Nic víc, nic míň.
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Doporučuju Lipsko - to je sice v dubnu, takže ještě daleko, ale jsou tam všechny podzimní i jarní novinky, ale mnohem míň lidí, nižší vstupný, je to blíž - prostě samý pozitiva
Ja idem v pondelok, dufam, ze bude menej ludi ako cez vikend, kedy maju majitelia skodoviek vstup zdarma....
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
Lipsko musím taky doporučit! Je to opravdu blízko (proti třeba tomu Frankfurtu) a je tam spoustu novinek, levnější vstup a zajímavé jsou exempláře z natáčení různých filmů