Nová Astra J Sports Tourer
Nová Astra J Sports Tourer
Tak už se začíná odhalovat:
http://carscoop.blogspot.com/2010/03/sp ... ports.html
http://carscoop.blogspot.com/2010/03/sp ... ports.html
- Reklama
Re: Nová Astra J Sports Tourer
Uprimne vic se mi teda libi hacko v kombajnu, to ma totiz nezamenitelny tvar, narozdil od tech novych kombiku, ale co uz treba taky nekdy bude doma J
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Zamáčknu slzičku kladivem a jdu se kochat pohledem na svoje H ..Ale jinak to nei špatnej postrk
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Suhlasim s Miloshom, zacina to byt vsetko na jedno kopyto, akoby sa vytracala fantazia ....
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Vypadá to, že sem jedinej fanoušek Jéčka Nemůžu si pomoct, ale zvenku je to krásně dynamický a zevnitř, ač se mi líbila strohost Háčka, tak tohle je jiná liga (myšleno vyšší). Háčko mám rád a pořád se mi líbí, ale z nových aut vede jednoznačně Jéčko (brrr, jéčko... to zní hrozně)
Mně se to taky líbí. Ale zároveň souhlasím s tím, že ty auta jsou si dneska hodně podobný. Jenže Astra mi z toho pro mě pořád vychází nejhezčí (vs. Megane vs. Focus vs. Mazda 3 vs. 308 atd. atd.)
No mne sa tiež páči H viac...toto mi pripomína zo zadu trošku Audi A4 nebo ten nový seat ...a je to mejaké moc dlhé ...možno to len skresluje.no uvidíme až bude oficálne predstavená
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak škoda, že je to zakamfluvaný a neni to pořádně vidět. Takhle to vypadá vážně jako všechny ostatní kombíky, připomíná mi to čtyřku audinu zezadu.
Ale jako fakt je, že interiér je fakt higher level, super! A já jéčko musim mít ráda, na gymplu jsem 8 let chodila do třídy, která byla jéčko (neměli jsme klasiku a, b, c), takže mě osobně ten název auto nepřipomíná ani trochu .
Ale jako fakt je, že interiér je fakt higher level, super! A já jéčko musim mít ráda, na gymplu jsem 8 let chodila do třídy, která byla jéčko (neměli jsme klasiku a, b, c), takže mě osobně ten název auto nepřipomíná ani trochu .
Naposledy upravil(a) Frydex dne 13 zář 2013, 21:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: necituj poslední příspěvky, prosím
Důvod: necituj poslední příspěvky, prosím
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
krasavice, mix insignie a passatu CC (zadni světla), každopádně už vím co bude moje další auto...
Astra G caravan 1,6 16V 74kW - bejvalka
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst
www.rentalcarsczech.eu/nase-vozy/
6x Astra H Caravan 74 - 92kW CDTI,
Zafira B, 1,7 CDTI 81kW, 7 míst,
Astra J S.T., 2,0 CDTI, 121kW,
Insignia ST (Facelift), 2,0CDTI 143kW, OPC line
Vivaro B, 1,6CDTI 103kW, 9 míst