Den blbec
- Reklama
Re: Den blbec
to je mycka nebo garaz?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Výjezd ze nejmenovaneho značkoveho servisu..........kokot sem si nenašlapal brzdy na Vivarumilosh píše:to je mycka nebo garaz?
dělám tam mechanika,je to kára náky firmy.Přijelo to s potkanym motorem......odešla jednotka motoru a pak to zkoušely roztáhnout :Každopádně to chtěly opravyt + oprava brzd.Když to obživlo tak jsem s nadšením skočil do vozu a jel to protáhnout,ale nák sem zapoměl na to že sem měnil kotouče a desky v předu i vzadu
No tak držim palce ať to dobře dopadne a zatáhne to pojistka...
Pěkný...tos to musel ale v tý garáži pěkne vytúrovat, když ty vrata vypadaj takhle .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
10.2.
Ahoj, tak se dneska taky přípojím s nepříjemným zážitkem, i když se ve výsledku nic nestalo
Moje drahá polovička pro mě přijela do práce a otáčla se ve dvoře. No jo, jenže tam stál sloup od parovodu. Prostě tam hrkla zpátečku a než stačily parkáče pípnout, ozvala se rána a bylo . V bočních zrcátcích vidět nebyl a do vnitřního sice koukla, ale protože měla zasněžený okno, nic neviděla.
No vypadá to dramaticky, ale auto nic, v pohodě . Možná až ho umeju tak se objeví nějaká odřeninka, ale nárazník se ani nehnul, hned jsem kontorloval lícování s blatníky a dobrý........
Ahoj, tak se dneska taky přípojím s nepříjemným zážitkem, i když se ve výsledku nic nestalo
Moje drahá polovička pro mě přijela do práce a otáčla se ve dvoře. No jo, jenže tam stál sloup od parovodu. Prostě tam hrkla zpátečku a než stačily parkáče pípnout, ozvala se rána a bylo . V bočních zrcátcích vidět nebyl a do vnitřního sice koukla, ale protože měla zasněžený okno, nic neviděla.
No vypadá to dramaticky, ale auto nic, v pohodě . Možná až ho umeju tak se objeví nějaká odřeninka, ale nárazník se ani nehnul, hned jsem kontorloval lícování s blatníky a dobrý........
Naposledy upravil(a) pueblo dne 11 úno 2010, 10:14, celkem upraveno 1 x.
Tak jsem dneska očistil nárazník a můj včerejší optimismus opadnul . Není to nic hroznýho, ale zamrzí to, tady je fotka. Čidlo parkáče je prasklý, musí se vyměnit a ostatní nechám bejt....
Oj tak to nepotesi, ale ja to vidim ze taky budu mit naky sramy na zadnim narazniku u baraku parkuju ted denne "do zaveje" a buhvi co objevim az to umeju Stejne chci ale lakovat predek tak to vemu oboje asi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet