Filmy

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
Samothe
Moderátor

Filmy

Příspěvek od Samothe » 25 pro 2009, 20:29

včera jsem shlédl film Avatar a byl jsem jím dost unesen opravdu doporučuji info zde
pokud jste viděli filmy,které by jste také doporučili či naopak ne,napište to sem ;)
jsem celkem movie maniak,takže rád omrknu vámi doporučené filmy či naopak,kterým filmům bych se měl vyhnout :)

Reklama

milosh
Administrátor

Re: Filmy

Příspěvek od milosh » 25 pro 2009, 20:37

Tak maniaku a ja spis jedu serialy, pac jak uz jsem stary u filmu ktery maj 2 hodky spolehlive vecer usnu :D ale serial 40m je akorat :lol:

Californication
Weeds (Trava) - skoro to same jako bod 1 ale misto "Foxe Muldera" je tam zenska
Dexter
Big Bang Theory
Supernatural

Klasika: Prison Break, Lost, Heroes, 24hodin

Vetsinu uz davaji i u nas v TV ale v originale s EN titulky to je uplne o necem jinem !!!!!
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe » 25 pro 2009, 20:40

tak to musíš omrknout za dne ať neusneš :lol:
já zas seriálový nejsem jediný seriál na,který jsem se vydržel koukat je pod názvem 4400 ;)

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 25 pro 2009, 20:40

To jsme dva maniaci! 8-)
Nedávno jsem viděl District 9 a celkem mazec!info trailer

Naposledy jsem viděl film Veřejní nepřátelé (Public Enemies) o mafiánech info
trailer

Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe » 25 pro 2009, 20:44

District 9 také pěkný filmy,nedávno jsem ho viděl 8-)
a na ty mafiány kouknu,koukám slušné hodnocení,díky za tip 8-)

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 25 pro 2009, 20:49

Ty mafiani jsou good videl jsem uz pred nejakym casem, ale vzdy s titulkama CZ dabing snad jedine u komedii.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Samothe
Moderátor

Příspěvek od Samothe » 25 pro 2009, 20:56

pěkný film je také 2012 bohužel s titulkama,ale i tak to stojí za to 8-) INFO
ale pozor ať si to nespletete s filmem 2012 soudný den,nejhorší film za poslední roky co jsem viděl :lol: INFO

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 25 pro 2009, 20:57

mám už český dabing veřejných nepřátel !

Jo a pak jsem byl v kině na filmu Hanební parchanti a celkem dobrý maso. :lol: info
trailer

Oton
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oton » 09 čer 2010, 22:06

Tak jsem se ted dodíval na poslední díl minisérie THE PACIFIC Obrázek trailer
Od Toma Hankse a Stevena Spielberga
Pěkný pěkný.nebo spíš hrozný!Muselo to být peklo!!!Obrázek
Ale víc se mi líbila miniserie BRATRSTVO NEOHROŽENÝCHObrázektrailer!Vylodění v Normandii a válka v Evropě vůbec, mě zaujala víc, než válka v Pacificu!Jakože to tam ale muselo být fakt Psycho.Ona každá válka je psycho. :(

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 09 čer 2010, 22:52

No nevim.

Dej naprosto tuctovy a predvidatelny. V podstate jsem vedel skoro vzdycky dopredu co se stane a to jsem od nikoho dopredu neslysel ten pribeh.
Napriklad hned jak se tam ukazala ta domorodkyne, tak sem rikal kamosovi co tam semnou byl, ze to bude nacelnikova dcera a ze s ni bude randit. A vono taky jo. Hned jak tam byl ten svetelkujci strom, tak rikam kamosovi, ze se pres nej urcite naaplouduje do toho druhyho tela a hadejte jak to dopadlo... :-)
ity
Mistama to bylo dost kycovity a vybuchovali jsme tam smichy. Kamos se neudrzel, kdyz tam ta trvda marinacka letele v tom pomalovanym vrtulniku v indianskejch valecnejch barvach. Ja zas bouchnul smichy, kdyz byl na konci ten souboj jeden na jednoho, jak mel ten robot kudlu u pasu.

A co se tyce vsude zminovanych efektu, tak to bylo taky zklamani. Cely svet na Pandore byl prehnane preplacany. Jak to vsechno svetylkovalo. Hotovej tuzing ledkama. Myslim, ze produkce vykoupila LEDky z cele ciny.
Nicmene provedeni tech modrych postavicek me pripadalo dost nerelisticke. Jeste v hranych scenach, kde byli skutecni lide a domalovane bylo jen prostredi to uslo, ale jakmile to bylo v lese a cele kreslene, tak to pusobilo strasne animovane. Rekl bych, ze 15 nebo kolik let stary Jursky park vypadal realistictejc. Tohle bylo kreslene jak princezna Pocahontas.

Poradny filmy uz se vubec netoci, nebo hodne zridka. Filmy s velkym F na zacatku jsou pro me nesmazatelny klasiky jako treba Četa, Forrest Gump, Pulp Fiction a podobne.

Odpovědět