Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
to ste akoze do vtedy robili na aute?
- Reklama
Od 8 od rana do pul 1 v noci, za chvili dodam fotky pochopite proc
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Sakra som mohol v stredu prespat v Brne a mal by som to na zivomilosh píše:Od 8 od rana do pul 1 v noci, za chvili dodam fotky pochopite proc
Ja som od Romana prisiel domov o 0:30, bol som vymenit gufera na rozvodoch a trochu to skontrolovat a zatial vyzera, ze to netecie a aj ten zvuk motora je o dost lepsi.
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
já dneska vezl plnou nálož. Já + přítelkyně, tchýně, dvě sestry od přítelkyně a 2 leté dítko Gtcko trošku sedělo
už není
Vylezlo sluníčko, tak jsme s rodinou vyrazili leštit . A jak to dopadlo? Já fotil
Cheche, mas to dobre zarizeny
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Jojo, dělba práce je u vás vidím v naprostém pořádku
U nás umyto přezuto tak sem dneska s dětma vejletoval a planujem Srazik v praze dostanu li propustku v praci doma jsou pro tak nevim jak to dopadne
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Kurfa páán je masanej to ja musím vše sáááám nejsou lidipueblo píše:Vylezlo sluníčko, tak jsme s rodinou vyrazili leštit . A jak to dopadlo? Já fotil
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.