Sedačky schvaluju, taky máme Maxi Cosi Tobi a staršímu synovi budeme pořizovat Rodi, protože mu do jeho sedačky pomalu dorůstá dcera

Hodim, ale auto už je zase špinavý. Tak ho musim nejdřív trochu opláchnout, jinak bych se styděla ho vystavovat. Ale ted jsem nemocná, tak až to přejde, vyfotim.dimi píše:Tak hod foto Terezko. Pochlub se.
Pepooooooooooooooooooooo ty barbare máš se kochat vejletama a ne vláčet s Astrušou suťPepino_GH píše:Dnes jsme s Astřičkou makali... vyváželi suť
Zásuvku jsem uělal minulý veekend, nejdřív montáž zásuvky a rovnou zkouška, do el. centra jsem se ani nedostal páč to všechno fungovalotlumex píše:tak já dneska juknul do zadního el. centra ( dle návodu Zásuvka 12 V v kufru ), pojistka je na místě, PIN 2 osazen v konektoru takže to vypadá.....
že to mám předpřipravené z výroby
jo a taky se nám vykakal pták na astřičku, tak jsem to utřel, ten pohled nešel vydržet
V servisce je spousta veci, ale olej tam neni... dokonce ani nikde po aute neni takova ta nalepka s oznacenim oleje.sladas opc píše:westler:v zadnem pripade se auta nedodavaji nasucho..v servisce bys mel mit napsano co tam davat za olej...
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |