Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
JA teda pojedu tankovat uz dnes a to mam jeste 120km dojezd, nemam rad to zluty oko
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Když svítí je to ještě dobrý, ale když bliká to už mě štvemilosh píše:JA teda pojedu tankovat uz dnes a to mam jeste 120km dojezd, nemam rad to zluty oko
už není
Ja dneska Astricku napojim v UL. Jedu tam, tak asi sup k Makru a hnedka ji narvat plnej pupek
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Zajed k OMV a uvidis jak ti pak pofrci, Makro nebrat levny to je ale to je asi vse. Pokud mas sve auto rad zajed ke znackove stanici
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já už netankuju jinde než u OMV..milosh píše:Zajed k OMV a uvidis jak ti pak pofrci, Makro nebrat levny to je ale to je asi vse. Pokud mas sve auto rad zajed ke znackove stanici
už není
Covece Miloshi, ale vono to na benal od Makra jezdi dobre. No kdyz ale jinak nedas, vezmu na zkousku petrol u OMV
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Já prákrát zkusil benzín od Tesca (potom, co jsem se tady dočet, že berou totéž co OMV) a taky na něj nemůžu říct nic špatnýho...
Taky dospívám k názoru, že benzín od hypermarketů jedovatej (pro auto) nebude... Tankujeme služebáky u Globusu celou zimu a ani nejmenší problém. Jediný, čemu se vyhybám, je Tank ONO, tady v Plzni (kde začínali) maj hodně špatný jméno (i když lidí tam jezdí hodně).
Jinak k hladovému oku - jednou sem dal, pravda velmi klidným tempem trasu Praha Zličín - Plzeň, přičemž svítilo úplně celou cestu. A po dotankování v Plzni stejně byly v nádrži údajně ještě 2 litry...
Jinak k hladovému oku - jednou sem dal, pravda velmi klidným tempem trasu Praha Zličín - Plzeň, přičemž svítilo úplně celou cestu. A po dotankování v Plzni stejně byly v nádrži údajně ještě 2 litry...
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dnes byl výlet do ZOO Hodonín..
Ku.va! já tu astru tak rád řídím!Se nemůžu dočkat cesty do španělska!Nejlepší jsou zastávky na benzinkách s kávou v kelímku a cigárem třeba ve tři ráno!
Ku.va! já tu astru tak rád řídím!Se nemůžu dočkat cesty do španělska!Nejlepší jsou zastávky na benzinkách s kávou v kelímku a cigárem třeba ve tři ráno!
Musím souhlasit ! To miluju , ty zastávky když frčíme do HR .Oton píše:Dnes byl výlet do ZOO Hodonín..
...Nejlepší jsou zastávky na benzinkách s kávou v kelímku a cigárem třeba ve tři ráno!....
ASTRA H Caravan 2006 / 1.8 / 103 KW / Z18XER / CD70Navi / CID + Cz ,, Stříbrňák ,,