Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
to vrzani uz jsem si celkem zvykl,ale to parani nevim to kdybych nechal tak za rok je po sedacce,jsem zvedavej co mi na to reknou a zda budou ochotni vymenit,pak mam jeste problem s vyhrivanim zadniho okna to jim taky chci ukazat..narazil jsem asi na vadnej kus nebo nevim..
Opel Astra OPC
- Reklama
No to vrzani prenej sedačky...pripadám si ako v nejakom Zetore ,neviete či sa to dá nejak premastiť alebo niečo? a chlapi ešte maličke OT ..natankoval som an Slovnafte a auto maličko cuká a zdá sa mi ako keby sa mu od spodných otáček veľmi nechcelo ...keď zapne turbo tak je to OK,ale dovtedy sa mi to enjak nezdá...že by nekvalitná nafta?
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
sedačka je pěkně na prd. Každopádně já teď nějak vychytal správnou polohu a nevrže..
už není
Vám vrže sedačka? Přední? Tak to mě teda neee, že by mě konečně něco minulo ?. Ale je fakt, že s mojí vahou jí skoro nezatěžuju, tak možná proto .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Mně taky nevrže, ale není to tím, že nemám bederní opěrku? Mám pocit že to je nešvar sedaček s bederní opěrkou...
Me vrze sedacka u ridice. V zime vic, ted co se oteplilo, tak min Nekde ale sakra musi bejt reseni jak to odstranit
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Tak sem dneska udelal dalsi krok ke zkrasleni Astry Zadni faceliftovany svetla sou fakt moc hezky a najednou s nima vypada Astra o dost lip. Tedy aspon zezadu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
to ti to ale trvalo pane kolego vypada to moc pekne, ale dal bych do nich misto oranzovyho blinkru diademku stribrnou !!!
ja dnes nazul nove pneu, puvodni letnaky jeste z rise hazely jako prase tyto jsou super, osvedcena znacka bridgestone 300
ja dnes nazul nove pneu, puvodni letnaky jeste z rise hazely jako prase tyto jsou super, osvedcena znacka bridgestone 300
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
hmmmm no budu o tom premejslet
Beavis, světýlka vypadaj moc pěkně, má to s nima takovej agresivnější ráz. A ještě s tou barvou, pekelná kombinace .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW