Vedu kromě nějakého mytí mám všechno. Jsem na mobilu tak se mne to nechce složitě opisovat ale jsem tam cca za 352tis +pořizovací cena 130. Vychází mne to dobře protože většinu práce udělám sám nebo s pomocí. A neměl jsem žádnou nehodu tuk tuk. Nejhorší je že už měním díly který už jsem jednou dělal . už zase řezne spodky dveří a u těsnící lišty
BTW Spotřeba 6.04
Taky všechno eviduju v aplikaci. Háčko jsem koupil v létě 2014 a vyšlo mne komplet na 380 000,- českých se vším všudy, nájezd 93 tisíc km.
K výhodnosti nákupu nové vs. staré - vyjde to stejně, pokud člověk nekoupí nějakou vránu se skrytou vadou.
Astra H Z19DT caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
Prelestena obe svetla pomoci sady 3M Hobby a nekolika domacich smirglu navic... nakonec zavoskovano, do budoucna to mozna striknu UV lakem. Plus instalace novych zarovek Osram Night Breaker Silver. Prace celkove na 4h a vysledek je v noci silne znat.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
To neee, neblazni Zapomnel jsem to vyfotit "pred", tak jsem to aspon vzal behem brouseni. Aby se lidi nebali do toho sahnout, prvni hrubost byla cca 280 a slo to pres 500, 800 a dal nahoru az k 3000 a brusne paste. Po prvni plikaci pasty jsem si rikal, ze tohle nemuzu nikdy vylestit... ale nakonec ok.
Opel Astra H hatchback 1.6 Twinport 77kw
Opel Astra J Sports Tourer 2.0 CDTI BiTurbo 143kW (ex)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI Cosmo 88kW (ex)
Jel jsem okolo vrakoviste a koupil kabely ovladani vyhrevu sedadel. Uz topim a neni to bastl, mám originální barevnou kombinaci. A TK, vse ok, jen napsal lehka povrchová koroze brzdovych hadicek, ale jen, aby tam neco bylo... Tyhle šaškárny mne baví..
Astra H Z19DT caravan Astra G Z16XE caravan Fabia 1,2 HTP - služební Omega A C24NE caravan Omega A C20NE
Já se opět projel 200 km se mrknout na auto a zase jsem jel zpátky vlakem.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1 Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE