Mazat se nebude... je to sekce pokec a tam se OT trpí....pueblo píše: moderátoři nebo admini jak na jehlách a ohání se OT a mažou a mažou. Teď nic?
Clona před chladič
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Clona před chladič
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
Já jsem clonu používal na Géčku a teplota se držela 90-95 stupňů a motor byl dřív ohřátý a krásně to topilo.
Meriva B Enjoy 1,4T 88kW
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Uchladí to, je tam otvor pro chlazení intercoleru a asi ten vzduch v těch mrazech stačí. Jasně že až přejdou mrazy, tak se to na jaře vyndá....bacardi píše:otas: nomoze pri zakryti masky dojst naopak k prehriatiu motora ? ten otvor tam na nieco asi je ? alebo sa to nejako uchladi ? ak sa nemylim dieselove auta maju pod motorom nejaky plech..ci nebude problem s odvodom tepl, voda v chladici by sa mala chladit naporovym vzduchom prave cez tu dieru v maske
otestoval si to ?
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Takovej dotaz... El. klima si i sama volí jaké klapky nastavit, jak kam pustit vzduch. Nevím přesně jak, ale vždy fučí na okno, na mě skoro vůbec, na nohy nevím, přes ty traktory to necítím. Dá se ten algoritmus upravovat přes nějakou diagnostiku?
[Uchladí to, je tam otvor pro chlazení intercoleru a asi ten vzduch v těch mrazech stačí. Jasně že až přejdou mrazy, tak se to na jaře vyndá.... [/quote]
chtěl jsem se zeptat, jak velkou díru k intercoleru jsi udělal?, já jsem se na to díval a intercoler je přes celý chladič, takže velikost díry se dá diskutovat, pak tam je ta vrtule klimatizace, kolem ní taky není moc místa, dal jsi to teda přes celý chladič? s nějakou dírou třeba 15cm aby se k tomu intercoleru něco dostalo? a kolem vrtule jsi to nějak připevnil aby se to vrtule nedotýkalo a nebo to bereš, že v zimě se ta vrtule nepustí?
chtěl jsem se zeptat, jak velkou díru k intercoleru jsi udělal?, já jsem se na to díval a intercoler je přes celý chladič, takže velikost díry se dá diskutovat, pak tam je ta vrtule klimatizace, kolem ní taky není moc místa, dal jsi to teda přes celý chladič? s nějakou dírou třeba 15cm aby se k tomu intercoleru něco dostalo? a kolem vrtule jsi to nějak připevnil aby se to vrtule nedotýkalo a nebo to bereš, že v zimě se ta vrtule nepustí?
Opel Astra H Caravan, 1.9CDTI 110kW, 11/2004
zmáčkni si prostřední kolečko na ovládání klimy a nastav si kam chceš aby to foukaloWerewolf píše:Takovej dotaz... El. klima si i sama volí jaké klapky nastavit, jak kam pustit vzduch. Nevím přesně jak, ale vždy fučí na okno, na mě skoro vůbec, na nohy nevím, přes ty traktory to necítím. Dá se ten algoritmus upravovat přes nějakou diagnostiku?
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
2pmo
88kW Astra má intercoler po pravé straně svisle dolů vedle klimy. takže otvor jsem udělal cca 12x20cm... je to jen odhad.
Edit:
ještě jsem zapoměl dopsat, že s vrtulí chladiče to nemá co společného, protože se to dotýká jen přední vrtule a ta je od klimy.
88kW Astra má intercoler po pravé straně svisle dolů vedle klimy. takže otvor jsem udělal cca 12x20cm... je to jen odhad.
Edit:
ještě jsem zapoměl dopsat, že s vrtulí chladiče to nemá co společného, protože se to dotýká jen přední vrtule a ta je od klimy.
Naposledy upravil(a) Oťas dne 19 pro 2010, 20:14, celkem upraveno 1 x.
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
To já vím, že to tak funguje Jen jsem si říkal, jestli se dá mu vnutit jak chci, aby ta automatika fungovala Čistě teoretickyvojta píše:zmáčkni si prostřední kolečko na ovládání klimy a nastav si kam chceš aby to foukaloWerewolf píše:Takovej dotaz... El. klima si i sama volí jaké klapky nastavit, jak kam pustit vzduch. Nevím přesně jak, ale vždy fučí na okno, na mě skoro vůbec, na nohy nevím, přes ty traktory to necítím. Dá se ten algoritmus upravovat přes nějakou diagnostiku?
Teda tady se to nějak rozjelo. Každopádně Oťasi je fajn, že jsi spokojenej a že si našel elegantní řešení.
Mimochodem kolik je teda vlastně optimální teplota u dieselu a u benzínu? Já dneska celkem jezdil a teplota se pohybovala tak kolem 97 - 99st. Není to nějak moc? Jo a to nemám lino na masce
Mimochodem kolik je teda vlastně optimální teplota u dieselu a u benzínu? Já dneska celkem jezdil a teplota se pohybovala tak kolem 97 - 99st. Není to nějak moc? Jo a to nemám lino na masce
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych se dostal na tuhle teplotu, jako ty u benzínu, tak to neřeším....
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici