Tým bolo myslené, že typovo a vybavou nemožeš porovnať corsu s insigniou aj keď oba su od opla preto záleží od konkrétneho typu huaweia a čo od neho očakávaš . A myslím, že aj tak všetko ide od ceny a kolko do MT chceš investovať. Pomer cena výkon je Huawei dobrá voľba a pokiaľ nemáš problém s cenou tak Samsung galaxy s4Nerez píše:Tak od Opela není špatná volba
Poradte pri vybere mobilu
Re: Poradte pri vybere mobilu
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
- Reklama
Nevím, osobně ve mně krom Japonské produkce nic z východu důveru nevzbuzuje. Navíc mě sere i to, že tady naše a evropské firmy krachují kvůli invazi čínského a východního zboží, evropané ztrácí práci a rejže se směje. V tomhle jsem dost radikální, možná i tvrdohlavej. Radši si připlatím za evropské značky než podporovat toto. Proto mi do baráku nesmí ani korejská auta. Prestiž značky je pro mě pořád důležitá.
Vyjímku jsem musel udělat u telefonu, protože těch odolných outdorových telefonů na trhu moc není tak jsem Samsunga chtě nechtě pořídit musel.
Vyjímku jsem musel udělat u telefonu, protože těch odolných outdorových telefonů na trhu moc není tak jsem Samsunga chtě nechtě pořídit musel.
A která firma je evropská? Snad jen Jablotron, Evolveo (česká značka a sou to pěkný krámy), Nokia (ta už taky moc neni evropská). Siemens už nedělá telefony. No vzpomeneš si na nějakou další snad? Koho chceš teda podporovat, když není koho? Kvalita japonské sony se dá srovnávat s kvalitou číny a korey
Naposledy upravil(a) power2 dne 02 pro 2013, 19:27, celkem upraveno 1 x.
S tou Evropou to bylo bráno spíš obecně, nejen na mobily. Vím, že mobilům vládne rejže. Proto když už tak nějakou značkovou rejži než nějaký no name.
Ja by som povedal že všeobecne aj prestýžne europske, japonske ale už aj USA vyrobky sa vyrabaju, v lepšom prípade len montujú v číne a čo njeje z činy je s polska, takže moc na výber nieje.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
Panove do 10 20 let budeme i jezdit v autech z Ciny a chvali si to svy "znackovy"...
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
máme doma Samsung galaxy s3 mini a Nokia 820, zhruba stejná cenová relace. Dost lidí nadává na Windowsy, ale já bych šel znovu do Nokie. Jako pracovní telefon rozhodně lepší, na hry asi budou lepší Androidy, ale je to neskutečně nestabilní systém. No ale každému asi vyhovuje opravdu něco jiného, ale zkusit Winy doporučuju.
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
No, novy nokie s windows to je porod pokud neco chces nastavit, to se s androidem neda srovnavat.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No, to mi dneska právě říkal prodavač v prodejně. Že windows phone je stabilnější, rychlejší ale málo uživatelsky nastavitelnej - uzavřenej. Android je otevřenej, má víc nastavení a uživatelských možností, ale zase častěji padá.
Kdyz uz jsme u toho, u nas v praci maji Samsunga vsichni administratori a nikdo si na to padani nestezuje vcetne me, muzete teda nekdo objektivne napsat kdo mate mobil teto znacky a i verzi OS zda a pokud opravdu se vam nekdy tento mobil zaseknul a podobne? Protoze mi to pripomina kecy opel je auto na hovn* ale je divny ze ho ma tolik lidi a jsou spokojeny. Tak o tom asi mluvi nekdo kdo ho v zivote nemel.