Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
s prezouvanim jsem dnes mel taky nutkani na slunicku. ale na pradedu bude snih a ledovka jeste dlouho. a hlavne jedu pristi tyden do rakouska. do 15.4. stejne musim mit zimni....
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
- Reklama
ja potkal před tejdem maiky v Rencku mooooc měli na spěch na letnákách a po čase sem je potkal jak kukali pod mez jak je tam Rencek rozvalenej ...Spěchej pomalu říkám ja a na letnakach vubec
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
taky jsem ted videl kluka, co si to dal na horach na sluncem vyprahle ceste (ev. na letnich) a vletel do stinu a probrzdil to o 200m a rovnou do škarpy.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Sherpaski.cz
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
jak říkám jááá na jedničku při chodníčku.....polalu ale jistě do cile ...
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Dnes pod sluníčkem jsem vyblejskal Astřičku a zároveň mi přibilo pár vrásek na tváři...kdy jsem smyl špínu a velezli na mě škrábance...půlku z nich jsem schytal na parkovišti, kdy nějaký talenti vedle mě parkujou...nevím, nevím co by stalo dostat je pod ruce, ale tady v ČR je to asi normální.
Když jsem přivezl Astru z DE tak tam nebyl jedinej šrám, teď Háčko mám necelej rok a jak vypadá
Když jsem přivezl Astru z DE tak tam nebyl jedinej šrám, teď Háčko mám necelej rok a jak vypadá
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
Já bych dneska taky vysávala a uklízela, ale jsem nemocná, tak z toho asi nic nebude. Ale možná když seberu aspon poslední síly, tak bych vysála, ale moc to nevidim.
Ale muž se mnou zajel aspon do myčky, tak ted autíčko konečně na sobě nemá nánosy bahna. Nechala jsem si umejt i spodek auta, jen efekt bohužel okem nevidim, nepolezu pod to. Ale auto jsem si obešla a fakt jsem se lekla, kolik defektů laku za celou zimu přibylo. Já bych nemohla mít nový auto, tyhle škrábance by mě bolely strokrát víc.
Ale muž se mnou zajel aspon do myčky, tak ted autíčko konečně na sobě nemá nánosy bahna. Nechala jsem si umejt i spodek auta, jen efekt bohužel okem nevidim, nepolezu pod to. Ale auto jsem si obešla a fakt jsem se lekla, kolik defektů laku za celou zimu přibylo. Já bych nemohla mít nový auto, tyhle škrábance by mě bolely strokrát víc.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Dnes jsem byl u Dennyho v Brozanech u Pardubic delat rozvody a vymenit olej v automatu, pocasi super, servis take na vybornou, ja jsem spokojeny, Zdendo diky brzy prijedu jeste druhym kocarem kdyz vam to tak jde od ruky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Děkuji ti Miloshi,jsem rád,že jsi spokojen.Rád tě zase uvidím
U Tebe a u Romana v Brne jsem spokojen vzdy a jinam nejezdim i kdyz vzdy projedu nadrz
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dnes bolo super počasie, tak sme sa pustili do výmeny oleja a filtrov. Človek by povedal, že hoďka max. 2 a je to hotové, ale ja som sa s tým trápil celý deň. Vďaka mechanikovi, ktorí mi naposledy menil olej a nepriznal sa, že úplne strhol šesťhran na skrutke a dotiahol to na ....... Ale nakoniec sa to podarilo a opelko si pradie na novom GM 5W-30.
Opel Astra H Caravan 1,9 CDTi, 88 kW, 16V, OPC line 1