Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- BikerMarius
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dneska jsem přišel nato že mam úplně zasáklý zámek ve dveřích...naštěstí to WDčko opravilo. Doporučuju vyzkoušet 

- Reklama
No a já zas přišel na to, že se auto po odemknutí klíčen bez otevření dveří do 5 min. zase samo zamkne, což jsem netušil 

Opel Astra TwinTop 1.6 85kW
Mobil : 602318645
Mobil : 602318645
Včera deň pred dovolenkou mi odišla lambda sonda, našťastie ma napadla fy. Hamar ktorá chvala bohu mala sondu na sklade, osobne som si pre ňu zasiel a v ten istý deň v opel servise vymenené a môžem cestovať. V opli sondu nemali a podla cenníka je nehorázne drahá /240,-€ / u Hamara Delphi za 59,- sú to milý a ochotní ludia ďakujem.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
nero: kolik mas najeto?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
130000km a na doporucenie fy. Hamar ako aj mechanika pri jednom som dal vymeniť obidve sondy, bol som v origo servise prítomný pri výmene a môžem povedať, že doma by som ich sám nevymenil - boli tak zapečené že museli byť nahrievané autogénom aby sa dali povoliť a na tú prvú pri katalizátore je taký špecialny klúč s výrezom na kábel. Robota + následná diagnostika TECH 2 cena 45€. Cena sond viď cenník hamar.cz.
Astra h 1,6 77Kw r. 2006, Mitsubishi ASX 1,6 86Kw r. 2015,
To je náhodou dobře. Protože si vezmi že dojedeš domů auto zamkneš klíč dáš do kapsy a cestou se zmáčkne a auto otevře.Defender píše:No a já zas přišel na to, že se auto po odemknutí klíčen bez otevření dveří do 5 min. zase samo zamkne, což jsem netušil
A ty bys měl celou noc otevřený auto pro každého kdo si zatáhne za kliku.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
Včera jsem si udělal se svým Háčkem TT výlet z K. Varů do Lysé nad Labem za Pepasem.
Nechal jsem si aktualizovat v autě soft a dodělat češtinu. BC, NAVI, UHP-4.
S UHP-4 jsem měl problém. Špatně bylo slyšet na obou stranách.
Po aktualizaci jsou problémy pryč. A hovor super i s otevřenou střechou a při jízdě.
Nechal jsem si aktualizovat v autě soft a dodělat češtinu. BC, NAVI, UHP-4.
S UHP-4 jsem měl problém. Špatně bylo slyšet na obou stranách.
Po aktualizaci jsou problémy pryč. A hovor super i s otevřenou střechou a při jízdě.
Opel Astra Twintop Cosmo 1.9CDTI 110Kw MKJ VCU UHP-4 CID
Je to vobec mozne, ze to uz niekomu podavalo ruku? Akoze viem si predstavit, ako si nejaky mladik corkuje M-kovy znak na svoj zanovny trojkovy diesel, ale otec rodiny, co ide pacit srobovakom nerezovu listu na Zafiru?

Naposledy upravil(a) mironto dne 12 čer 2017, 15:23, celkem upraveno 1 x.
Tak to musel byt riadny mamlas :- ))
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera