Pokec o čemkoliv a OT
Re: pokec o čemkoliv a OT
Jasně, je to 27. Násobení má přednost před sčítáním a odčítáním
- Reklama
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
A nejen to..... , ale fakt je to smutný, nepročítal jsem ten odkaz celý, ale co jsem četl, tak se všichni shodli na blbosti, možná někdo odpověděl správně.power2 píše:jj 27. Děsím se dne, že mi někdo takovej bude počítat výplatu
Naposledy upravil(a) Oťas dne 15 led 2012, 21:46, celkem upraveno 1 x.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
http://goo.gl/vWaVP google to říká taky 27 a já samozdřjmě taky
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Ten modrý kombik je super.Jen nesmí moc pršet ,bo mu přes výfuk naprší plný motor. I kžyž je to v rusku ,že by tam pršel benzín??
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
- AstraMan
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Konečně jsem si udělal chvilku tady pročíst Sz a nějaké ty resty... A rovnou toho využiji
Kdysi tady někdo nabízel možnost nechat změnit komplet podsvětlení v Háčku, Zafiře B či Merivě... Bohužel kontakt na dotyčného jsem si neuložil a upřímně přes funkci hledat se mě nepodařilo najít, kdo toto nabízel Uměl změnit interiérové podsvícení i na dvou barevné ( třeba modro-bílá ) vč. osvětlení klimatizace, rádia atd...
Můžete mě s tímto pomocí prosím zjistit, o koho se jedná ? Udělal bych mu jeden kšeftík A nechci kvůli mému dotazu zakládat nové téma
Kdysi tady někdo nabízel možnost nechat změnit komplet podsvětlení v Háčku, Zafiře B či Merivě... Bohužel kontakt na dotyčného jsem si neuložil a upřímně přes funkci hledat se mě nepodařilo najít, kdo toto nabízel Uměl změnit interiérové podsvícení i na dvou barevné ( třeba modro-bílá ) vč. osvětlení klimatizace, rádia atd...
Můžete mě s tímto pomocí prosím zjistit, o koho se jedná ? Udělal bych mu jeden kšeftík A nechci kvůli mému dotazu zakládat nové téma
My new car ( Opel Meriva A ) : AstraMan's blue scorpion - Z17DTH, 5DV.
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
My ex-car ( Opel Astra G ) : AstraMan's silver dragon - X20DTL, 5DV.
My motto : Činy jsou více, než slova !!!
Jak odstraním svůj nick a registrační údaje na tomto vebu? Již sem nebudu a nechci chodit. Vše co jsem měl v inzerci, prosím smazat. Co jsem neprodal tak vyhodím a nebo věnuji kamarádům, kteří na mě mají telefon a budou to chtít. Zde již nic nabízet nebudu.
Naposledy upravil(a) dimi dne 16 led 2012, 18:02, celkem upraveno 1 x.