Zisťoval som si ceny lakovania u rôznych firiem a sú celkom vysoké v porovnaní s "fóliou". Určite idem do "Plati Dip pravá metalíza" plus "Plasti Dip Glossifier" s lesklým efektom ako vrchná vrstva. Budem farbiť len tie leštené/čierne lúče a vnútro disku nechám tak, ajtak je to vnútro vždy špinavé a pokiaľ budú dva rovnaké disky na jednej strane auta tak to bude vyzerať jednotne.Canto159 píše:Ja tiež plánujem zmeniť farbu diskov... rozmýšlam nad Plastidipom, keby niečo tak to viem dať dole
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- jour
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
- Reklama
Tie dezent rb su super na opla. Mal som ich na vectre, dal som tam opel krytky a vyzerali ako original. Kamos si daval na auto dip s metalizou a vyzera to otrasnejour píše:Zisťoval som si ceny lakovania u rôznych firiem a sú celkom vysoké v porovnaní s "fóliou". Určite idem do "Plati Dip pravá metalíza" plus "Plasti Dip Glossifier" s lesklým efektom ako vrchná vrstva. Budem farbiť len tie leštené/čierne lúče a vnútro disku nechám tak, ajtak je to vnútro vždy špinavé a pokiaľ budú dva rovnaké disky na jednej strane auta tak to bude vyzerať jednotne.Canto159 píše:Ja tiež plánujem zmeniť farbu diskov... rozmýšlam nad Plastidipom, keby niečo tak to viem dať dole
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
BMW F21 B47 170kW Valencia Orange 2016
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Astra GTC Z17DTR 110kW Technical gray 2009 | MKJ | CD40 USB
Insignia A B20DTH 125kW Snow White 2015
Vectra C Caravan Z19DTH 110kW Royal blue 2007 - Ex
OP-COM 2014
Co jsme mi dělali? No ne dnes, ale včera jsme si udělali výlet 100km a jeli se podívat na jednu Astru Twintop do Horšovského Týnu. Na auto jsem se jel podívat jen abych měl nějaké první poznatky, než se vydám do DE. Musím ale uznat, že to byl hezkej kousek. Blbá jejich smůla, když jsem chtěl nakonci jízdy ještě jednou předvést střechu, abych viděl pohyby zevnitř auta a při vyklápění klapek se odklopila jen jedna...
Porucha, nedali to dohromady, na servis a my domů...
Protože jsem tankoval plnou před cesto a nuloval BC, tak na této cestě 223km mi BC ukazoval spotřebu 7,4l!!! (2.0T 147kW a kvůli počasí a provozu velmi poklidná jízda, klidněji už to nešlo
)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Protože jsem tankoval plnou před cesto a nuloval BC, tak na této cestě 223km mi BC ukazoval spotřebu 7,4l!!! (2.0T 147kW a kvůli počasí a provozu velmi poklidná jízda, klidněji už to nešlo
![Velmi šťastný :-D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Dnes natankováno LPG za 14,50 Kč/l
Luxus
Miluji svůj 300 koňový sedmimístný dvoutunový autobus
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Konečne namontovaná lakťovka
a je celkom dopohody aj keď vo vectre bola lepšia ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
EX Opel kadett 1,6D, Opel vectra B 1,6 16V CD, Opel astra H caravan 1,9CDTI 74KW 11/2009 (elegance)
O víkendu jsem konečně natahal kabely, vyměnil základnu antény za GPSkovou, namontoval a zprovoznil Pepasovo MKV-2 a parkovací kamerku.
Ale ještě mě nějaká dráteničina čeká...
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Stal jsem se členem klubu ECN 033529 - snímač otáček klikového hřídele
Ležel jsem teď večer pod autem asi hodinu při jeho výměně. Chce to aspoň nájezdy, je tam málo místa na ruce jen při heveru. Tak snad už to bude dobrý a nechcípne nám auto na křižovatce jako ráno a na benzínce a na parkovišti atd..... jsou to docela humorný situace![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
Ležel jsem teď večer pod autem asi hodinu při jeho výměně. Chce to aspoň nájezdy, je tam málo místa na ruce jen při heveru. Tak snad už to bude dobrý a nechcípne nám auto na křižovatce jako ráno a na benzínce a na parkovišti atd..... jsou to docela humorný situace
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- BikerMarius
Ten stou Xarou by si měl uvědomit že parkuje špatně ![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Obrázek](http://img97.rajce.idnes.cz/d9701/7/7007/7007233_bfb1d16f0a7ec4912373909bb24a999a/images/Clipboard02.jpg?ver=0)
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Obrázek](http://img97.rajce.idnes.cz/d9701/7/7007/7007233_bfb1d16f0a7ec4912373909bb24a999a/images/Clipboard02.jpg?ver=0)
Dnes ma moje Háčko nasralo
Idem si pred činžiak kludne naštartovať reku hovorím si pôjdem niekam na obed strčím kľúč do zapaľovania, otočím a začne mi blikať kontrolka auta s kľúčom
tak som si išiel po noťas a op-com, pozerám že chyba trasponder-a kľúča
znova som to vyskúšal a teraz už OK. Tak som to nejak nechápal... zvyklo vám to tiež blbo rozpoznať ? ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Naštvaný :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
![Zmatený :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Trosku som zmyval sol..
Povysaval a vycistil aj interier.
![Obrázek](http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/16/87bf93f1c7c785344440803921dd5b33.jpg)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Obrázek](http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/01/16/87bf93f1c7c785344440803921dd5b33.jpg)