Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
takže to bola len poistka 7 - 10A
- Reklama
Dneska jsem si udělal krátký výlet do Budějc. Cestou jsem zaslechl drobné poťukání. Vypnul jsem rádio a slyším jen motor a nic zvláštního.
V Budějcích jsem stál na soukromém parkovišti a když přijdu koukám, že mám skoro prázdné zadní kolo za spolujezdcem. Na benzínce jsem naměřil něco okolo půl atm. - když jsem vystupoval, tak bych přísahal, že bylo OK. Tak jsem to dofouknul. Dojel domů - cca 60 km a pořád je to OK.
Tohle nesnáším - problém, který se neopakuje a není jasné jak vzniknul. Jsem divnej, když chci aby to zase ušlo????
V Budějcích jsem stál na soukromém parkovišti a když přijdu koukám, že mám skoro prázdné zadní kolo za spolujezdcem. Na benzínce jsem naměřil něco okolo půl atm. - když jsem vystupoval, tak bych přísahal, že bylo OK. Tak jsem to dofouknul. Dojel domů - cca 60 km a pořád je to OK.
Tohle nesnáším - problém, který se neopakuje a není jasné jak vzniknul. Jsem divnej, když chci aby to zase ušlo????

Já Ti rozumím, taky to nemám rádmatyfek píše:

- jour
- Kontaktovat uživatele:
Dnes som bol kupit na inzerat nove disky na leto, DEZENT RB 7x16
Takze Melanie bude mat na leto konecne poriadne disky a budu aj nove pneu. Akurat ze dva su strieborne a dva su cierne/lestene, takze este musim vyriesit farbu.

Melanie - Astra Classic III. 5-dv. A16XER
Ja tiež plánujem zmeniť farbu diskov... rozmýšlam nad Plastidipom, keby niečo tak to viem dať dolejour píše:Dnes som bol kupit na inzerat nove disky na leto, DEZENT RB 7x16Takze Melanie bude mat na leto konecne poriadne disky a budu aj nove pneu. Akurat ze dva su strieborne a dva su cierne/lestene, takze este musim vyriesit farbu.

Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 74kw Z19DTL r.v 2006... CD70Navi, CID, MKJ
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Opel Vectra B 1.8 85kw X18XE r.v 1997 -EX
OP-Com -Diagnostika,Aktivácia BC
Jenom dotaz, to poťukávání po dohuštění pneu zmizelo? Zkus dotáhnout ventilek, může nepatrně unikat tlak. To samé jsem zjistil po příchodu do garáže, přední pravé pneu 0,6bar. Po dotažení ventilku i kontrole zda ventilek neuchází, pak po dohuštění klesl za týden tlak přibližně o 0,05bar. (měřeno pro jistotu dvěma manometrymatyfek píše:Dneska jsem si udělal krátký výlet do Budějc. Cestou jsem zaslechl drobné poťukání. Vypnul jsem rádio a slyším jen motor a nic zvláštního.

Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Ahojte, chcem sa opytat, odpajate baterku zakazdym, ked manipulujete s airbagmi (napr. rozoberate volant, vyberate sedacky a pod.)? Ak to robite bez odpajania, zazili ste alebo poculi, ze by vystrelil airbag?
- vojtavojta
Jak jsem rozebiral volant,tak baterku jsem neodpojoval,ale jak jsem tahal sedacky ven,tak jsem odpojil. Zeby nekomu strelil airback,to jsem neslysel.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Ahoj, ten ventýlek zkusím určitě. Jinak to poťukání - bylo tak v cca 50km/h do kopce ve městě - ten zvuk bych nejvíce přirovnal jako když odstřelí kamínek pneu do náběhu. Hrálo rádio a bylo to tak na hranici slyšitelnosti. Tak jsem hned rádio vypnul a už bylo ticho. Po dofouknutí jsem to už neslyšel. Dneska jsem nikam nejel, ale zítra to zkontroluju - jsem docela zvědavej.Stan. píše:Jenom dotaz, to poťukávání po dohuštění pneu zmizelo? Zkus dotáhnout ventilek, může nepatrně unikat tlak. To samé jsem zjistil po příchodu do garáže, přední pravé pneu 0,6bar. Po dotažení ventilku i kontrole zda ventilek neuchází, pak po dohuštění klesl za týden tlak přibližně o 0,05bar. (měřeno pro jistotu dvěma manometrymatyfek píše:Dneska jsem si udělal krátký výlet do Budějc. Cestou jsem zaslechl drobné poťukání. Vypnul jsem rádio a slyším jen motor a nic zvláštního.
Tohle nesnáším - problém, který se neopakuje a není jasné jak vzniknul. Jsem divnej, když chci aby to zase ušlo????ručičkovým a digitálním).
Odporucam ti skontrolovat krytku v podblatniku co musis davat dole ked menis svetla. Mne nejako sama vypadla a boli to riadne zvuky. Zistil som to az ked bola slusne obrusena a terza tam len tak silou vole drzi. Stale som totiz hladal chybu v motore.