![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
oj tak to uz nevim co teda ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Asi alarm a bejzbolku u postele...
Dát mu jednu po palici a ráno volat benga, že si se mě někdo pokusil hlavou rozbít okýnko a nevyšlo mu to![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Dát mu jednu po palici a ráno volat benga, že si se mě někdo pokusil hlavou rozbít okýnko a nevyšlo mu to
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
tak mne sa pokatil motorcek ostrekovacov. Este predvcerom ostrekoval a teraz uz je ticho.
- BikerMarius
Tak najeto 600km auto hrozně prosolený.. Jinak se astra asi špatně vyspala venku napřed vyskočila chyba hladiny chladící kapaliny a pak po 5h jízdy udělali budíky "restart".
Jinak přeju mnoho km bez problémů v novém roce 2015.
Jinak přeju mnoho km bez problémů v novém roce 2015.
Tak jsem dnes dopoledne v -7°C měnil žhavící svíčky. Chtělo to trochu opatrnosti, ale vše se podařilo. Práce zhruba na 40 min. Dvě svíčky byly úplně K.O., nenaměřil jsem žádný odpor, další měla 300 Ω a poslední 30 Ω. U nových svíček jsem naměřil 1 Ω. Auto teď startuje jedna báseň i v mraze... ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...
teraz ked boli mrazy tak mi aj VIF primrzol, ked som ho chcel naliat tak bol ako zelatina.
Vie niekto ktore poistky su pre ostrekovac okna? Rad by som zistil, ci len treba vymenit poistku, alebo cely motorcek. Ani v mudrej knihe som to nenasiel.
Vie niekto ktore poistky su pre ostrekovac okna? Rad by som zistil, ci len treba vymenit poistku, alebo cely motorcek. Ani v mudrej knihe som to nenasiel.
- vojtavojta
UEC, F7-10A. Anebo F8-10A, zalezi jakou mas verze. Je to napsane v manualu od auta.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Tak manual nemam, pozeral som to v "Ako na to"
Vdaka
Vdaka