Tak dnes mne skasirovala Mestska policie v obci 62 km/h dali mi to ze prej jsou ty vanoce za 200kc ale 2 body mozna.....ze prej 3km/h tolerance, tak prej se mozna vlezu ......do60ti je to bez bodu takhle mi to aspon rikal, nevi nekdo jak to je co muzu cekat
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Já teda nedělám dopravu, ale pokud si dobře pamatuju, bez bodu to je do rychlosti 55km/h v obci. Ale nechci kecat.
Prakticky to v obci bylo takhle:
do 72km/h(po odečtu 3km/h...69) 2 body a do 1000,-
do 92km/h(po odečtu 3km/h...89) 3 body a do 2500,-
93 a víc oznamení do správního, zákaz řízení a tučnej flastr
a pak přibyla ta malá rychlost a ta tuším byla nějak do 55 km/h a do litru flastra a bez bodu.
Dnes oprava ostrekovacov. Hadicka sa stiahla a tak ju bolo potrebne znova nasadit. Najprv som si myslel, ze praskla no nastastie len sa uvolnila. Kedze som zabudol na tu gumicku na ktorej je nasadena tak museli dole stierace a cely ten plast. Bohuzial som zisti, ze ked mi menili celne sklo tak mi odlamali vsetky tie plastove uchytky.
Včera jsem střihnul RGB kabel a dal se do pájení konektorů pro MKV. Největší piplačka je odizolování těch titěrných drátků tak, aby se žádný nepoškodil. Ale nakonec se vše podařilo a přes svátky se vrhnu na parkovací kameru