Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
jak jsem tak vsude cetl tak je potreba rict ze vsude astra opc vysla jako jedno z nejlepsich aut v porovnani s konkurenci..
Opel Astra OPC
- Reklama
Tak mne prisli nove pneu DUnlop Bluresponse a dnes nove stredove krytky na ALU kolesa....kedze tie povodne po 3 rokoch vybledli
Rad by som este nastriekal brzdove strmene ciernou (mate skusenosti s nejakym sprejom co bude fakt drzat?)
Dalej by som rad nechal prelestit svetla a hlavne musim vymenit manzetu radiacej paky a rucnej brzdy lebo neskutocne sa mi to supe.....
Ale k tomu vsetkemu potrebujem poriadne slniecko a konecne teplo
Rad by som este nastriekal brzdove strmene ciernou (mate skusenosti s nejakym sprejom co bude fakt drzat?)
Dalej by som rad nechal prelestit svetla a hlavne musim vymenit manzetu radiacej paky a rucnej brzdy lebo neskutocne sa mi to supe.....
Ale k tomu vsetkemu potrebujem poriadne slniecko a konecne teplo
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Na brzdy Hamerite barva a i po 2 letech v pohode
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja som pouzival na Punte obycajny sprej a to som striekal zltou. Drzi to uplne v pohode, raz za dva-tri roky to prestrieknem. Ked to budes mat cierne, aj tak to bude stale spinave a nebude vidno pripadne nedokonalosti.
Ostrekovače z insignie nahodené Výmena nebola zložitá, ale pôvodné ostrekovače boli v tom plaste nejako pevne osadené, lebo nešli vytlačiť ani vyraziť von. Bola tam niečo, ako poistka. Následné nasunutie na hadičky bolo to najlahšie. A to som si myslel, že to bude najťažšie. Ako skoro každý uvádzal kto to menil. No a jeden stierač nechcel povoliť, ale nakoniec musel dole Cena 3,89,-€/ks Opel- Rožňavská ul., BA.
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
Dnes úspešne absolvovaná TK a EK.
Opel Astra H Caravan, r. 2008, 1,7 CDTI 92kW (125k), Z17DTR, čierna metalíza, "sport", CDC 40 Opera
Tak dnes som vyuzil volny den k splneniu par planov :
-nafarbene brzdove strmene na cierno
-prezute na Dunlop Bluresponse (neskutocne tiche pneu)
-nechal som vylestit predne svetla....uz som ich mal skoro zlte...a dost pomohlo...
Tak a na rade je interier, najskor vymena manzety , potom tepovanie a mozno sa hecnem na vymenu volantu
-nafarbene brzdove strmene na cierno
-prezute na Dunlop Bluresponse (neskutocne tiche pneu)
-nechal som vylestit predne svetla....uz som ich mal skoro zlte...a dost pomohlo...
Tak a na rade je interier, najskor vymena manzety , potom tepovanie a mozno sa hecnem na vymenu volantu
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Tak dneska konečně obuty 17" kola. Ještě jsou opatlaná z pneuservisu, ale až bude sluníčko a umeju, vyfotím si to líp
Jinak původní kola prodávám zde: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =35&t=6531
Jinak původní kola prodávám zde: https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =35&t=6531
Heh, konecne poriadne kolesa )) Mas tie original na Zafiru ET35 alebo z hacka?
Taky už jsem se nemohl dočkat, až je nemontím
Jsou to zafirácký ET35
Jsou to zafirácký ET35