Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Moje astra byla ,než jsem ji koupil, služební!
Když jsem ji koupil ,tak jsem musel nechat rozleštit lak a nechat přestříkat kryty zrcátek!Nebyl na nich totiž žádnej lak!Jen modrá barva!Tak byl ten lak v prdely!
Když jsem ji koupil ,tak jsem musel nechat rozleštit lak a nechat přestříkat kryty zrcátek!Nebyl na nich totiž žádnej lak!Jen modrá barva!Tak byl ten lak v prdely!
- Reklama
cheche to videjko sem videl. jestli takhle pani uklizi i doma, tak to u ni musi bejt trosku vlhkotlumex píše:kdepak tunelová myčka ! tam si zmršíš lak raz dva
vždycky jen ostřik tlakovkou
jéé,dneska mi známej ukazoval na netu video ( odkaz bohužel nemám ) a nějaká paní myla tlakovkou i vnitřek auta
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Dneska sem byl u Vojty a vymenil mi u Hacka muj BID za novej GID. no jedna velka krasa. domu si cestu moc nepamatuju, protoze sem se jaksi ehm zahledel do GIDu a jeste mi naprogramoval denni sviceni a stahovani oken na dalku. Vojta je holt sikula
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Bobe a mas stahovani i zavirani?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no jaban
I já jsem dnes z mojí Astry udělal zase černé auto.
Jen musím zainvestovat do delší hadice
Jen musím zainvestovat do delší hadice
Taky jsem dnes auto umyl a hned vypadá jako nový.
Meriva B Enjoy 1,4T 88kW
Takže umytí vydrželo do odpoledne, .. dokud nesleze sníh tak už neumývámOndra píše:Dnes jsem Astřičku umyl od toho hnusu na silnicích, .. tak jsem zvědavý jak dlouho vydrží čistá
Tak já dneska dopřál Bertě dolehčení a odpočinek. Včera jsme se s vrátili s rodinou z lyžování v Itálii. Naložená byla řádně, 5 lidí, plnej kufr jídla a rakev narvaná k prasknutí. Cesta celkem 1800km, spotřeba 7.6/100, na dálnici jsme schvílema mazali i 170km/hod a do hor jsme se nezřídka šplhali na dvojku, zkrátka jsem jí nešetřil. Zítra bude úklid po dětech a asi mytí.
Přikládám pár fotek. Jinak to, co kouká pod autem je ochranný plech nad vejfukem, kterej nevydržel tempo
Přikládám pár fotek. Jinak to, co kouká pod autem je ochranný plech nad vejfukem, kterej nevydržel tempo
Ja som včera strávil popoludnie z priateľmi z Opelclubu slovensko v Ružomberku .
PS: Strieborný nie sme ale sme aspoň zemiakový
PS: Strieborný nie sme ale sme aspoň zemiakový
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan