Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
hAstroš

Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Příspěvek od hAstroš » 20 lis 2013, 22:05

beavis píše:Me dneska cestou domu z rodinnyho vikendu v Luzickych horach nakej zbloudilej kaminek tusim ze od Roomstera rozdil predni okno :( Samozrejme pojisteny ho nemam, tak musim vymyslet jak si ho ehm nejak dopojistit :D
Co zkusit zcelování skla? Co vím, tak začala dost používat Česká pojišťovna (bude to o dost levnější, než výměny celých oken http://www.ceskapojistovna.cz/skody-a-p ... ovani-skel )... Jestli tam máš nějakou tu ďupku, viz http://www.autosklo-hak.cz/sluzby/oprav ... scelovanim tak by to šlo asi opravit bez výměny... ale zkušenost s tím nemám.

EDIT: jo ty píšeš rozbité... tak to bude asi velká prasklina.

Reklama

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 20 lis 2013, 22:34

Ahoj s tím zkušenosti mám nechával jsme zacelovat 2x pryskyřicí není to vidět pokud o tom nevíš kde to bylo proti světlu je to lehce vidět, na první pohled to vidět není, dostaneš na to potvzení pro rejpali policajty a STK, podmínka na zacelení je že to nesmí být zorným poli. Pokud más v zorným poli je to zralý na výměnu, připojistit by to šlo za 500 a más klid cena zacelení co mi stalo minulý rok cca 1100, ale platila to pojistovna letos jsem dostal od kamínku bombu do zornýho pole a to už nešlo tak výměna celýho okna. spoluucast 500 což k cene okna je fakt skoro nic. děla se navrtaní zacelení tmely nebo pak rovnou tou pryskyřící, jo doporučuji čerstvé štípance hnedka něcím překrýt aby se do toho nedodtala spína, nejlepe transparentní štítek nebo něco, obcas to davají i pojistovny k pojistce. Jinak pojistovnu mám uniqa vždy mi vyšli ve všem vstříc, neberte jako reklamu jen případne doporučeni:)
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

beavis

Příspěvek od beavis » 21 lis 2013, 08:24

JJ mas pravdu, male a cerstve dirky se takhle opravuji. Ale jak pises, nesmi to byt v zornem poli. Ja mam dirku temer v pulce okna, ale pri jizde ji nijak neregistruju. Timto zpusobem skla opravuji treba tady: http://www.autoskloexpert.cz/
No a ve finale jsem zjistil, ze ac si to nepamatuju, tak mam predni okno pripojistene :lol: Sice jen na 5000 Kc, ale mam. Vymena sklad vc. destaku bude stat v Origo 7500 Kc a pry by jeste 500 Kc mohli zlevnit. Tak ted uz ho jen dat vymenit..... ;-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

pueblo

Příspěvek od pueblo » 22 lis 2013, 13:54

Dnes z eBay dorazily vzpěry kapoty motoru, tak jsem je hned namontil. Práce na 10 minut 8-)
U Asrty vzpěra byla a u Zafiry ten otravnej klacek :(
1.jpg
2.jpg
3.jpg

Adriano2

Příspěvek od Adriano2 » 22 lis 2013, 14:10

Tak mne dnes dorazil novy EGR ventil a po prichode z prace sa pustim do vymeny....ak ani to moj problem neodstrani tak sa nevyhnem navsteve Brna u Romana...tak snad to pomoze :P
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 22 lis 2013, 17:14

dneska výměna drážkového řemene a napínací kladky,tak snad bude zase na chvilku pokoj:-)
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi

Mayki

Příspěvek od Mayki » 22 lis 2013, 17:59

pueblo píše:Dnes z eBay dorazily vzpěry kapoty motoru, tak jsem je hned namontil. Práce na 10 minut 8-)
U Asrty vzpěra byla a u Zafiry ten otravnej klacek :(
Napiš odkaz odkud jsi objednával, to chci taky... 8-)
Zafira B 1.9 CDTI OPC Line 110kw, Bi-Xenony, Panorama, Recaro sedačky, MKJ, MVK, Raspberry Pi - RaspBMC, parkovací kamera, Mini 0803 Ambarella, NAVI CD70, Sport, r.v.2007
Programování OP-COM, denní svícení, zamykání po rozjezdu a pod ...

pueblo

Příspěvek od pueblo » 22 lis 2013, 18:14

Objednal jsem tyhle: http://www.ebay.com/itm/261299923022?ss ... 1497.l2649.
V nabídce jsou i chromový, ale ty mi přišly jak pěst na oko, takže černý a jsou absolutně nenápadný, jak kdyby tam byly z výroby 8-)

x-father
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od x-father » 22 lis 2013, 18:18

beavis píše:Me dneska cestou domu z rodinnyho vikendu v Luzickych horach nakej zbloudilej kaminek tusim ze od Roomstera rozdil predni okno :( Samozrejme pojisteny ho nemam, tak musim vymyslet jak si ho ehm nejak dopojistit :D
Já mám na tohle pech.

V létě mě ruplo sklo při vedrech. Už mělo tři ďubky od šutrů, tak se to rozjelo od jedné dírky, když stálo zaparkované. Bylo to páté sklo co na Astře mám.

Nové mě vydrželo 2 měsíce a hned jsem chytil další šutr. Před řidičem prasklina necelé 2cm. Říkal jsem si, že na výměnu prdím, protože s frekvencí jakou chytám šutry na sklo jsem už rezignoval na výměny hned po každé díře, ale pár dní na to se opět na zaparkovaném autě (a to bylo venku tak +10) prasklina rozjela sama na cca 30cm a pokračuje.

Už jsem objednaný na výměnu a budu mít na autě šesté sklo.

Jedna výměna stojí 10.000 bez DPH a připojištění litr na rok, takže se to může fakt dost vyplatit.

nedy666
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nedy666 » 22 lis 2013, 18:59

x-fater: moje rec, s tema kamenama, ted na zimu to budou ledy od kamionu:-/

jinak ze vcera komplet vymena dilteu oleje, kontrola nazimu obstalo to na vybornou.
Opel Zafira B; 1.7CDTI 92kw, r.v. 2010 Ecoflex, automat. svícení, zamyk. po rozjezdu atd...

Odpovědět