Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
Re: Opel Zafira B vs. Chevrolet Orlando
No to je poznat ten beran jednoho takovýho mám doma
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Voni tyhle vselijaky nazory sou ale super! Kazdy kdyz se do neceho zahledi (plati to i u zenskejch ), tak proste nevidi nebo si nepripousti nedostatky, chyby, spatny vlastnosti a tak. Takze Mildo, ac treba si o nas a nasich nazorech myslis co chces, tak na druhou stranu bud rad ze tu jsou, protoze jedine voni te donuti vic o budoucim aute premejslet, porovnavat ho a tak.
P. S. Cece ani nevim proc si ted nak vic vsimam Orland Teda jako neeee ze bych ho chtel.....
P. S. Cece ani nevim proc si ted nak vic vsimam Orland Teda jako neeee ze bych ho chtel.....
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, protože nevědí co jim hrozí a už vůbec né je vozit někam dál, snad v nouzi jen tak po městě.....to si pořiď microbus...milosh píše:A kde si myslite vsichni ze ty deti sedi kdyz se jede nekam dal
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Dnes jsem byl v Olomouci v Globusu a bylo tam vystavené bílé Orlando. Měl jsem naspěch, takže jsem moc nezkoumal ceny a výbavy. Ale to auto je strašná krabice, ta Zafira je proti tomu designová lahůdka
Orlando dostane 1.4T 140 koní. To by mohlo být zajímavý, jen jestli je to na tu váhu OK. Je taky tak těžký jako Zafira Tourer?
Mildo, nedalo mi to a dal jsem Orlando do konfigurátoru. Nějak moc jsem si nevymýšlel a cena se vyšplhala na 540.000,- což není zrovna málo. Opravdu velmi lehce jetou Zafiru B budeš mít v "plné kládě" podstatně levnější.
To jste napsal hezky pane kolego
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jen poopravím neni to Chevrolet ale Dewrolet... tyto chevroleti pro evropsky trh dělaj chevroletu akorat tak ostudu..
http://www.danceradio.cz:)
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
ASTRA-G-2.0 -X20DTL,Hatchback 5dv.1998
Diagnostika:op-com v.1.39 (CZ) / Hradec Kralové a okolí
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Myslim ze s daewoo to uz nema nic spolecneho, to mozna naposledy model spark a nubira III / lacetti.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet