nové GTC Paris
Re: nové GTC Paris
Teda tohle je paradaaaaaaaa ,mozna za nejakych 25 let si ji konecne budu moc koupit -:-D:-D
- Reklama
bohužel středový panel insignie a nové astry se mi nelíbí, je tam ještě víc tlačítek než v astře stávající
dogee píše:bohužel středový panel insignie a nové astry se mi nelíbí, je tam ještě víc tlačítek než v astře stávající
Mě se středový panel a budíky líbí do doby než se rosvítí. To je hroznej cirkus.
Astra H Caravan 1.7CDTI, r.v. 2005, stříbrná
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Dříve:
Astra F 3dv. 1.7TH, r.v. 1995, zelená metla
Fiat Uno 3dv. 1.3D, r.v. 1986, červená štětka
OP-Com - začátečník
Medour kapicku viac vychytal podobny 3-dver dizajn: http://autofun.blesk.cz/mercedes-benz-c ... idea-7316/
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Aj z profilu je to podobné
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Porovnat tohle a stávající, zůstal bych u Háčka. Líbí se mi víc
fotograf miestami slabyy ale je to krutee auto teda..a v cervenej no koneec
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
no,sice ten novej Olláckej design neni špatnej,ale začíná to být jako u koncernu,za chvilku to bude uvnitř k nerozeznání a zvenku podobné...
sice good,ale ne zase tak chytlavé u srdce...každopádně to ale patří k tomuhezkému,co na ulicích budek vidění...
sice good,ale ne zase tak chytlavé u srdce...každopádně to ale patří k tomuhezkému,co na ulicích budek vidění...
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT