![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já měl ve Španělsku pučenej novej Seat Leon 1,4T. Firma platila
Mělo to nalítaný 18 000km. Spojka totálně rachotila, prokluzovala. Palubka vrzala hrozně. Všechno hnusný plastový, daleko víc jak v Astře. Na to, jak to bylo nový, tak to celkem smrdělo v interiéru plastem. Svezení celkem pohoda, až na ten (pro mě) malej volant. A ta 1.4ka s turbem celkem svižná. Celkovej dojem nic moc
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Reklama
Ja kdyz videl jak ty auta vypadaj u more, hlavne lak, tak jsem byl rad ze jsem tam nebyl svym. Ale samozrejme po tydnu - 14 dnech se neznici zejo ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak dneska jsem měl z astřule baheního bojovníka, jedu si v klidku z práce a zrovna museli jet tatry ze staveniště a silnice nechutně zaneřáděná od bahna, ze mě odpadávaly kusy ještě 5 km na dalnici... tak sem to byl jen opláchnout, příprava na zimu ještě počká ![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
To je právě ono Miloši. Veškerý auta tam maj hnusnej zničenej lak. Jednak kvůli tomu věčnýmu prachu, kdy se to snad ani nevyplatí mejt a taky mě to příjde, že jižani se o auta moc nestaraj co jsem tam viděl (brácha má GTC z Itálie a lak je dost poškrábanej všude).milosh píše:Ja kdyz videl jak ty auta vypadaj u more
Často i auto prostě postaví na prašný cestě a nechat otevřený okna, aby luftovalo. Co sem viděl u některých za vrstvu prachu v interiéru - fuj.
A to co popisuješ s i20. Asi se zrovna dobře starali, nebo to bylo zánovní?
Bily, z pujcovny, 70t najeto, jako v pohode komplet auto i lak.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
po dlhom rozhodovani, som si nakoniec dal urobiť polep okien foliami
ASTRA H CARAVAN 1.7 CDTI 59kW/80 koní
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
chiping 74 KW/ 100
Diagnostika OP-COM , aktivácia komfortných funcií
Neni co rozhodovat, folie jsou good.
nic lepsie si urobit nemohol
Chce to polep sloupkůstanomata píše:po dlhom rozhodovani, som si nakoniec dal urobiť polep okien foliami
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... =967#p9477