Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Radoš92
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Já mám na zkoušku 2 EGRY, jestli to škubání není tím novým - možná vadným, ale taky to honím, tak to neškube.
Aktuální: Opel Zafira B 1.8 | Z18XER
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
Předchozí: Opel Astra G 1.8|X18XE1
Předchozí: Opel Zafira B 1.9 CDTi|Z19DT
Předchozí: Opel Zafira A OPC|Z20LET
Předchozí: Opel Astra G 2.0 Di|X20DTL
Předchozí: Opel Astra G 1.4|Z14XE
- Reklama
Mne dnes prisla nova bateria takze uz moze aj mrznut
- BikerMarius
Bez žhaviček může točit jak zběsilá na dvě svíčky to pod -15°C startuje zatraceně dlouho.
Dneska jsem si byl vyzvednout koncovku fakra pro kabel k navigaci. Po půlhodině marného boje s letováním a dáváním koncovky do kupy v autě jsem se na to vyprdl, přeřízl jsem původní kablík s fakra koncovkou od magnetický antény a spojil s kablem vedoucím k GPS střešní anténě. A světe div se fachčí to. Jen je mi líto tý magnetický antény, mohla ještě někomu dalšímu sloužit dál. Jak nasviňu jsem ještě měl zapojený špatný konektor u GPS antény, tak ještě rozborka přístupu k anténě, přehozeno a můžem vesele navigovat.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
- BikerMarius
Dneska Astrouš zůstal doma, a já si dal raní bajk do práce oklikou přez Jizerky.
Pekne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Takže dneska Oplík poprvé, co je mnou vlastněný, v autorizovaném servisu Auto Zralý... Na rozvodech + jsem jim řekl, ať mi ještě kouknou na podvozek, co by bylo třeba. Cena rozvodů vč. drážkového řemene cca 7000 kč. Teď mi chlapík volal, že je v špatná jedna tyčka stabilizátoru, že tam dá TRW za 500, řikám, dobrý. No ale pak povídá - zadní náprava, je utržená pružina, musí se měnit obě, cena u nás 1600 za jednu (neorigo), tak jim řikám, ať ty pružiny teda nedělaj. Teď jsem koukal, dá se na netu sehnat za 700 jedna - tak to pořešim takhle.
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
V autorizaku ti najdou i zavady ktery na aute nejsou
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Tak o tý tyčce stabíku jsem věděl, bouchalo to:) O tý pružině ne, na tu se ještě mrknu, ale on ten technik když mi volal, tak z jeho hlasu bylo tak trochu poznat, že bejt mnou, tak se na to za tu cenu taky vybodne a koupí si to někde na netu Takže myslim, že nekecali, ještě uvidíme, každopádně dneska na to mrknu a asi zejtra objednám pružiny. A příští týden bude domácí výměna:)
Opel Astra H 1.9 CDTi Caravan 88 kW, 1/2007, GID, aut. klima, CD30 MP3, stropní DVD, tempomat a největsí vychytávka - ovládání předních oken DO!
- smileboy
- Kontaktovat uživatele:
Takže resumé: Rozvody Gates + vodní pumpa + drážkový řemen + nemrznoucí směs do chladiče + tyčká stabilizátoru TRW + práce + diagnostika přední nápravy (vč. doporučení dílů na výměnu) = 8 008 kč Pro auto jsem ještě nebyl, teď mi volal mechanik, že je to hotový. Každopádně (alespoň prozatím) musím Auto Zralý pochválit za přístup