Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak jsme se vrátili z dovolené z Chorvatska, bylo tam hezky... astřička předla celou cestu hezky a se spotřebou 6.2 tam a 6.5 zpět průměr rychlosti 90km/h akorát se mi skazil na hranicích se slovinskem a chorvatskem kde se vytvořila kolona tam jsem se zdržel půl hodiny..
překvapili mě kopečky v dubrovníku s 30% stoupáním a chorvaty kteří sou velice skromní, ale překvapuje mě že tam nikdo nedodržuje rychlost v obcích .. když jsem jel do chorvatska jel jsem po dálnici až k makarský což mě stalo nějakých 250 kun a zpátky jsem to bral okreskama až do Zahřebu kde jsem najel na dalnici.. po cestě všichni přes obce víc jak 50 určitě.. ale nedivím se kekonci jsem se nato taky vykašla protože obec má klidně i 5 km a cestovat 300 km furt 50 - 70 km/h je prostě na moc dlouho.. po cestě jsme se ještě zastavili v plitvicích v národním parku podívat se na jezera, vodopád jsme bohužel již nestihli
cesta tam trvala od 17:00 ti odpoledne pátek do 8:00 ráno sobota s přestávkama a 2 hodinovou přestávkou na spaní ..
cesta zpět trvala o mnoho déle v 9:00 sobotu jsme vyjížděli a v 5:00 neděli ráno jsem byl doma s 3 hodinovou prohlídkou jezer a nějakýma přestávkama, nejvíce mě zdržely ty okresky )
PS: celou cestu mi vibroval volant z prava do leva při rychlosti 120km/h.. zítra jedu do servisu reklamovat opravu této závady, auto mi bylo předáno s tím že to je opravený a není...
fotky, moc jich není nějak se mi tento rok fotit nechtělo (a některý se nepovedly)
http://zralok5.rajce.idnes.cz/Chorvatsko_2013/
překvapili mě kopečky v dubrovníku s 30% stoupáním a chorvaty kteří sou velice skromní, ale překvapuje mě že tam nikdo nedodržuje rychlost v obcích .. když jsem jel do chorvatska jel jsem po dálnici až k makarský což mě stalo nějakých 250 kun a zpátky jsem to bral okreskama až do Zahřebu kde jsem najel na dalnici.. po cestě všichni přes obce víc jak 50 určitě.. ale nedivím se kekonci jsem se nato taky vykašla protože obec má klidně i 5 km a cestovat 300 km furt 50 - 70 km/h je prostě na moc dlouho.. po cestě jsme se ještě zastavili v plitvicích v národním parku podívat se na jezera, vodopád jsme bohužel již nestihli
cesta tam trvala od 17:00 ti odpoledne pátek do 8:00 ráno sobota s přestávkama a 2 hodinovou přestávkou na spaní ..
cesta zpět trvala o mnoho déle v 9:00 sobotu jsme vyjížděli a v 5:00 neděli ráno jsem byl doma s 3 hodinovou prohlídkou jezer a nějakýma přestávkama, nejvíce mě zdržely ty okresky )
PS: celou cestu mi vibroval volant z prava do leva při rychlosti 120km/h.. zítra jedu do servisu reklamovat opravu této závady, auto mi bylo předáno s tím že to je opravený a není...
fotky, moc jich není nějak se mi tento rok fotit nechtělo (a některý se nepovedly)
http://zralok5.rajce.idnes.cz/Chorvatsko_2013/
Naposledy upravil(a) zralok dne 28 črc 2013, 21:45, celkem upraveno 1 x.
- Reklama
Nahod fotky Sharku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes jsme jeli na návštěvu rodinného příslušníka na Jižní Moravu. Konkrétněji město Buchlovice, kde byla mše(dotyčný dělá faráře) a potom do obce Zlechov, kde proběhla taková "menší oslava" jeho narozenin. Po cestě jsem potkal nepočítaně Háček a Zafir, lidi v této lokalitě evidentně autům rozumí a vědí co kupovat
Skoro celou cestu jela klima, protože bez ní se to dnes fakt nedalo. Takže si asi umíte představit, jakej záhul motor dostával, když auto bylo plně naloženo. Když jsem vyjížděl, PP ukazoval spotřebu 6,1 a po dojetí 6,2 takže spotřeba celkem pohoda
Skoro celou cestu jela klima, protože bez ní se to dnes fakt nedalo. Takže si asi umíte představit, jakej záhul motor dostával, když auto bylo plně naloženo. Když jsem vyjížděl, PP ukazoval spotřebu 6,1 a po dojetí 6,2 takže spotřeba celkem pohoda
Naposledy upravil(a) Nerez dne 28 črc 2013, 21:39, celkem upraveno 1 x.
Ale toš. Mohli si koupit třeba fóbii nebo jetou Voktávu f tédéíčku. Nebo že by něco do Hudlaje?
Tak na mě dneska vyskočila hláška check right beam po skoro dvou letech a 39 tisících KM nevím jestli to je málo nebo hodně každopádně sem počítal stím, že to bude drbačka. ALE ŽE TO BUDE TAKOVÁ DRBAČKA . No nebudu Vám lhát a nevím jestli jsem lempl nebo je to normální čas ale trvalo mi to nějakých 15 minut než jsem to vyměnil a to jsem si myslel že jsem teda více technicky nadanější, ale přikládám to tomu, že člověk se musí seznamit stím systémem jak to tam mají připojené a nastrkané. Snad sem si neudělal ostudu stím časem . No už se těším i na to levý světlo
Predni nebo zadni?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já už měnil aji zadní pravý brzdový. Jak sem si myslel, že to bude paráda oproti předním parkovačkám, tak to bylo hrozný. Vůbec mi nešly povolit matice, co drží světlo u karoserie. To je tak na 2x si zlomit ruku a pak to de
Dneska jsme s Ajou navštívili STK a Emise, teda kvůli plánovaný cestě na Makarskou o víc jak měsíc dříve než bylo třeba, to projistotu kdyby něco. Emise OK, na technický musel trošku přivřít voko na ručce, a brzdovka je taky už v čoudu, černá jako sviňa. Takže asi v pondělí navštívíme "Romanovu Opel kliniku" aby ji chlapci dali dopořádku.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon