Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Co se jinam nehodí pište sem
Odpovědět
jakubino

Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?

Příspěvek od jakubino » 10 črc 2013, 15:25

waaaauuuu to by si nase Hanka zaslouzila taky 8-) paradni ;)
Opel Astra H Caravan Z17DTL 59kW

Reklama

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 10 črc 2013, 17:28

BikerMarius píše:Taky jsem celou zimu startoval na tři svíce a nevěděl o tom až když začla odchazet další tak se to rapidně zhoršilo musel jsem několikrát žhavit atd.... takže lepší vyměnit když je jedna špatná 8-)
já úplně bez problémů,ale radši to vyřeším dřív než později....ať to je v cajku.... :D
Opel Astra Caravan 1.3 CdTi

silver
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od silver » 10 črc 2013, 20:44

Filipe píše:Dneska som bol s Astrulou na welnesi! Už si to zaslúžila.
Najprv astru povysávali aj kufor, vyčistili interier prístrojovku dvere všetky plasty, všetky sklá z vnútra umyli nejakou penou proti zahmlievaniu skiel, umyli prahy.
Potom nastriekali niečo na auto neaky saponát proti hmyzu a pak aktvívna pena vyumývanie vysušenie vyčistenie elektrónov nanesenie nejakéj NANO leštenky ktorá má vydržať minimálne 4 mesiace nanesenie niečoho na boky pneu a na predné lízatko. dokopy to trvalo 30minút a na Astre makali 3 chalani. všetko ručne nijaké kefy proste profi umyvarka.
To všetko za 14€. :D výsledok je brutal také čisté auto som ešte nemal ako zo showroomu.

filipe a to si bol kde? cena zaujimava rozhodne!
ASTRA H estate Z17DTH 74kw,COSMO
EX Astra H estate 08 1.9cdti 74kw ,vybava Catch me now ,Henrieta silver&black edition
EX ceed 1.4 Ex 2007

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 11 črc 2013, 18:04

mango píše:Cena a místo koupení? :)
cena za jednu svíčku asi 480 Kč, origo GM,cena v autorizovaným servisu Auto Apko Liberec.... :)

BikerMarius

Příspěvek od BikerMarius » 11 črc 2013, 19:05

Ty jsem taky dneska navštívil. Mam tam převodovku.
Opel Astra H Caravan Z19DT
Moje Astra
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewt ... =41&t=4563

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 11 črc 2013, 20:19

tak pokud jsi tam zahlédnul černého kombíka s taxi označením....tak ten je můj :D

mango

Příspěvek od mango » 11 črc 2013, 20:21

michalcrash píše:
mango píše:Cena a místo koupení? :)
cena za jednu svíčku asi 480 Kč, origo GM,cena v autorizovaným servisu Auto Apko Liberec.... :)
Díky že jsi nezapomněl 8-)
kolik si berou v autorizáku za hodinu práce?
Prodáno 16/08/2014: Opel Astra H Caravan (2009), 1.7 CDTi (81 kW) Z17DTR , najeto 193 731.

michalcrash

Příspěvek od michalcrash » 11 črc 2013, 22:20

přivezl jsem tam auto v osm ráno a vyzvedával ho nějak po druhý hodině odpo....a na faktuře mám za práci asi 1600.....zbytek materiál....jako za mě spokojenostB-) a jsou fakt šikovní,takže za mě palec nahoru:-)

hazmec

Příspěvek od hazmec » 12 črc 2013, 07:48

Včera mi dorazil po menších peripetiích s Českou poštou CID. Co trošku nechápu, že balík byl odeslán jako expres s koncovým číslem ....779X. Balík sice dorazil druhý den, ale bez papírů s koncovým číslem ...765X,proto mi jej ani nemohli vydat. Když jsem zadal sledování zásilek tak první číslo skončilo na podatelně pošty ve Vsetíně a dál nic, a to druhé číslo zas nebylo nikde podané ale dál už byly vypsány pošty, kde to bylo předáno. To asi umí jen Česká pošta. Teď už jen musím počkat až dorazí objednaný rámeček.
Navečer jsme vyndali podsedáky zadního sedadla, přendali opel mříž do přední polohy za řidiče a naložili na stojáka za řidiče menší ledničku. Hráli milimetry, ale vešla se. Pak sme s ní vyrazili na chatu za Třebíč. Zpátky pak vezli starou ledničku na výhoz do ekodvora, ta už jela vhoho naležáka v kufru. Jen cesta moc příjemná nebyla, sviňa kompresor mlátil jak zvonice ani rádio skoro naplno nepomáhalo.
Opel Astra H Caravan 1,7CDTi 74kW Z17DTH 2/2005 Elegance
http://forum.cars.cz/opel-astra-h/viewtopic.php?f=41&t=3557
OPCOM China Clon

beavis

Příspěvek od beavis » 12 črc 2013, 10:10

Uf, tak konecne sem vymenil ostrikovace za ty jak jinak nez z Insignie a opravil klapku vnitrni cirkulace. Myslel sem ze mi z toho jebne :x U torpeda sem zlomil nastesti jen jeden z tech peti zacvakavacich plastu, delat to podruhy a hlavne nemit z kola narazeny zebra kdy kazdej pohyb byl pro me utrpenim, tak bych to snad zvladl jeste lip. alsi porod bylo vyndavani ostrikovacu. Vyrobce je tak slusne napresoval! Po rade jak na to sem je sice vyndal, ale opet by to mohlo bejt lepsi. Samotna vymena uz byla bez problemu. A finale byla klapka. Samo "vycvachtana", takze sem si nejdriv zkusil stahnout dratkem coz by i jakz takz slo, ale asi by to dlouho nevydrzelo :-( Nakonec mi kamos jeste vecet stacel trubku s rozmery cca jak jsou tu na foru. Funkcne to vypada dobre ale kazdopadne asi udelali vyvojari v Opelu nekde chybu, protoze ten motorek ma silu jak krava :? Kdyby mu ubrali, bylo by to urcite lepsi. A dneska rano sem pul hodiny zapasi s namontovanim drzaku klapky na motor. Furt tam svine ne a ne jit az na konec sem zasmatral v pameti jak ze sem ten drzak vyndaval a podobne sem ho nandal a to bylo k memu udivu vcelku rychly. Komecny smontovani uz bylo rychly. Takze resume: klapka krasne zavira a ostrikovace bez stelovani krasne strikaji, eeee vlastne mlzi. Je to prijemnejsi nez ty curanky pred tim :mrgreen: Jinak jeste tip na mensi upravu klapky. Jeste jsme cca o 2 mm urizly drzaky, na ktery se sroubuje motorek tak aby hridel, ktera vychazi z motoru byla vic zasunuta v klapce. Mozna by to slo seriznout jeste asi tak o 1 mm ake uz sem se to nechtel pokouset a spis uz sem to chtel mit dany pohromade ;) A za chvili jedu vymenit chladic klimy...... 8-)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)

Odpovědět