Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
21:19
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Saláma dneska na výjezdu z Krnova směr Opava ? Okolo čtvrt na tři.... Odkud si jel ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Já jsem celou neděli proseděl v hospodě a Astra si celý víkend ani nevrzla..tak tedy absolutně netuším co a odkud kam
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No normálně bych se hádal, že si to byl ty. Jel proti mně, značka 8T0...
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
Že jsme ale pod dohledem, co? Jak tuhle hlásil Beavis, že mě viděl u nemocnice, nebyl jsem to přímo já, ale moje přítulkyně. Pak jsem jí to říkal a ona si povzdechla, že mi vlastně ani nemůže bejt nevěrná, rozhodně ne s tímhle autem, protože mám všude špehy
Tak jen doufám, že jsi teď nepropálil salámovu drhaou polovičku. Víš jak, on sedí v hospodě a ona.....
Tak jen doufám, že jsi teď nepropálil salámovu drhaou polovičku. Víš jak, on sedí v hospodě a ona.....
Já chci taky někoho potkat. Asi budu muset vyrazit ná výlet do Ostravy nebo Ústí, tam se to Háčkařema jen hemží
Zajímavá myšlenka..jdu si koupit stříbrnou OII v té mě nikdo nevystopuje
Hlavně f kombajnu a f tédéíčku a na hlínách.
Spis je tady slusna zakladna clenu, vcetne spoluzakladajicihoNerez píše:Já chci taky někoho potkat. Asi budu muset vyrazit ná výlet do Ostravy nebo Ústí, tam se to Háčkařema jen hemží
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nerez, dáme přijeď do Lutína, ti zamávám:)