Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes dorazili koberečky z vopi.cz
Model perfectfit.
Výřez koberečků je shodný s origo. Jen kobereček u řidiče má navíc levý horní roh, jako odkladovou plochu pro levou nohu. Origo ten roh nemaji.
Taky je u řidiče plocha na paty zdvojená našitým čtverečkem navíc a to přesně v místě, kde se mě origo koberec u řidiče od pat prošoupal, což byl taky jediný důvod proč jsem kupoval nový.
Díky obšití jsou maličkato větší a granulát na spodní straně působí trochu jako suchý zip, takže vzadu drží líp, než origo koberečky, terý klouzali.
Fixace jdou normálně nacvaknout na origo špunty, ale kobereček u spolujezdce má špatnou rozteč, tedy jedno to kolčko je asi o 1-2 cm jinde než by mělo být
Model perfectfit.
Výřez koberečků je shodný s origo. Jen kobereček u řidiče má navíc levý horní roh, jako odkladovou plochu pro levou nohu. Origo ten roh nemaji.
Taky je u řidiče plocha na paty zdvojená našitým čtverečkem navíc a to přesně v místě, kde se mě origo koberec u řidiče od pat prošoupal, což byl taky jediný důvod proč jsem kupoval nový.
Díky obšití jsou maličkato větší a granulát na spodní straně působí trochu jako suchý zip, takže vzadu drží líp, než origo koberečky, terý klouzali.
Fixace jdou normálně nacvaknout na origo špunty, ale kobereček u spolujezdce má špatnou rozteč, tedy jedno to kolčko je asi o 1-2 cm jinde než by mělo být
- Reklama
Dnes jsem se objednával na servis klimy do EUROMASTERU a ptal se mě, jaké mám auto a motorizaci, tak jsem mu řekl Opel Astra 1,7CDTI. A on mi říká v pátek jsem tu měl úplně to samé...tak kdo byl?
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
Mám s nima taky špatnou zkušenost. Byl jsem tam osobně a stejně mě to zkur... a to dokonce dvakrátx-father píše:Dnes dorazili koberečky z vopi.cz
Model perfectfit.
ASTRA H 1.6 85KW
No my opet riesime problemy, prezuval som na letne - daval som vyvazovat. Pri 130km/h na dialnici strasne chvilkove vibracie. Chvilku to vibruje chvilku nie Tak mozme ist naspat do pneuservisu
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
To je klasika, bezne se to stava pokud zavazi jen "dolepi" k ostatnim...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
OPLIKK: Jako jinak nejsou špatný. Ale tu jednu fixaci vyrazili na špatný místo. Zkusím to nějak posunout.
Úplně zbytečně zkažený jinak dobrý výrobek. Přitom u řidiče je to OK, takže rozteč moc dobře vědí. Prostě to dělal lempl no.
Pokud by tam někdo bral taky, tak rozhodně doporučuji nechat si fixace poslat v pylíčku a dodělat si samodoma.
Úplně zbytečně zkažený jinak dobrý výrobek. Přitom u řidiče je to OK, takže rozteč moc dobře vědí. Prostě to dělal lempl no.
Pokud by tam někdo bral taky, tak rozhodně doporučuji nechat si fixace poslat v pylíčku a dodělat si samodoma.
Já si nechal dělat koberečky na http://tepichy.cz/ a naprostá spokojenost. Sedly jak prdel na hrnec, fixace na milimetr, no problem.
takze dnes vydezinfikovana klima a vymeneny pelovy filter, krasne to vydezinfikovane voni (26€) a vymeneny cuvaci senzor (38€) caka ma oprava alebo vymena vnutornej klapky cirkulacie vzduchu, najprv to pozriem sam ci sa s tym da nieco urobit
jasne ze da, len skor nez pojde dole torpedo potrebujem mat na to tu trubku na zlomenu klapku, nechce sa mi to rozoberat 2x
jasne ze da, len skor nez pojde dole torpedo potrebujem mat na to tu trubku na zlomenu klapku, nechce sa mi to rozoberat 2x
Astra H Sport Caravan, 6/2006, 1.9CDTi, 110kW, Z19DTH, IDS+, AFL, BAS, ESP....konečne som sa toho zbavil ! :D
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Predtym Astra G 1.4 3dv, Peugeot 106, Astra G 1.4 5dv, Corsa B 3dv (asi tyzden :)
www.volnypad.sk
Dnes desinfekce a doplneni klimatizace. 544kc
1,7 CDTI, 74kw, rok výroby 2009
čeká mě doplnění klimy-nechladí
a dnes asi odešel startér,objednám se do servisu
a dnes asi odešel startér,objednám se do servisu
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH