Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Taky se mě tyhle origo moc líbí,je to bezva a pokud to majitel sehnal za dobrý peníz,není vůbec o čem,u Adama za to chtějí docela šílenej peníz 8-)Navíc na rozdíl od folií nemusí auto nutně vypadat jak funebrák,sundáš a je to
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Ja mám aj fólie (s certifikátom), aj toto
Bočné ma stáli 61,50€ spolu s poštovným (už som to tu pár strán dozadu písal). Dá sa zohnať komplet bočné aj zadné, stojí to potom asi dvojnásobok. Osobne potrebujem iba bočné. Slúži to ako tienidlo, počas jazdy je možné nechať pootvorené okno (myslím, že max. do 2/3), ale hlavne - keď niekedy v letnej horúčave zastavím niekde pri vode, alebo pri lese, tak v sekunde je v aute so zatvorenými oknami a dverami hic. Ale keď otvoríš dvere, alebo okno, tak okamžite je dnu kopec múch, komárov, ovadov a podobnej hávedi. Ja to potom hrozne nerád vyháňam z auta a ide mi to všetko na nerva Doteraz som to riešil tak, že som nechával všetko pozatvárané a pri odchode nechal auto klímou vychladiť. Riešenie so sieťkami na oknách sa mi pozdáva viac.
(Frydex niečo "privátne" by som ti rád napísal, takže SS)
Bočné ma stáli 61,50€ spolu s poštovným (už som to tu pár strán dozadu písal). Dá sa zohnať komplet bočné aj zadné, stojí to potom asi dvojnásobok. Osobne potrebujem iba bočné. Slúži to ako tienidlo, počas jazdy je možné nechať pootvorené okno (myslím, že max. do 2/3), ale hlavne - keď niekedy v letnej horúčave zastavím niekde pri vode, alebo pri lese, tak v sekunde je v aute so zatvorenými oknami a dverami hic. Ale keď otvoríš dvere, alebo okno, tak okamžite je dnu kopec múch, komárov, ovadov a podobnej hávedi. Ja to potom hrozne nerád vyháňam z auta a ide mi to všetko na nerva Doteraz som to riešil tak, že som nechával všetko pozatvárané a pri odchode nechal auto klímou vychladiť. Riešenie so sieťkami na oknách sa mi pozdáva viac.
(Frydex niečo "privátne" by som ti rád napísal, takže SS)
včera konečně přezuto a protože mi bylo řečeno že se mám stydět tak dnes i naleštěno
Stejně ti to zas poserou
dobre ty
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Naleštěno, vysáto, dolito...prostě "přechody na letní provoz" dnes po obědě dokončeny
- BikerMarius
Dnes vylxováno asi tak půl kila štěrku z auta a uklizenej kufr. Zjistil jsem že mam přední gumy uvnitř sjetý tak o půlku víc než z vnějšku doufám že seřízení geometrie to zpraví.
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
zajímavé doplnění vozového parku
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
- BikerMarius
tu astru mají myslím s drift úpravou (nějaký návleky na zadních gumách)