Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak dneska zátěžový test tažnýho. 3x cesta na skládku z bordelem od baráku, ale cestou zpátky vždycky se zeminou. Ten maník co mi to nakládal moc odhad neměl, takže ač max. zatížení je 650kg, táhnul jsem vždycky něco mále přes 3/4 tuny
- Reklama
ja som na felde van pluse 1,3 mpi vozil 900-1000kg travnika a 120kg sefa. Trasa Malacky-BA a vytiahla aj do kopca na Slavin
Ja som dnes vymenil predné tlmiče a aj keď nerád aj tyčky stabilizátora. Tlmiče stavom zahrdzavenia hornej skrutky (musel som rezať piestnicu flexou) zodpovedali 180 tis. km. Tie pružiny sú pôvodné, ani stopa po hrdzi
Idem meniť aj zadné
Idem meniť aj zadné
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je origo ?
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- vojtavojta
Dle toho jak to krasne vypada a jak je pekne ukoncene,tak si myslim ze je to origo,ale pockame co rekne majitel.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
jj, je to podľa mňa origo. Čakal som na to až do včera. Prišlo to pekne zabalené z UK, dokonca je ku tomu ešte aj čierny látkový ochranný obal so zipsom, aby sa v prípade potreby dali odložiť do kufra, alebo niekam mimo auta a neprášilo sa na ne, príp. sa nepoškodili. Pasuje to na 99%. To jedno percento je jemný ohyb pri B stĺpiku, ale no problema - dá sa to rukami trochu prihnúť a potom aj táto časť pekne lícuje. Je to kvalitný pevný matroš, uvidím ako to bude vyzerať po jednej sezóne, ale tipujem to na slušnú dlhodobú výdrž.
Vysvetlete mi nekdo k cemu to je, misto folii na okna? Aby na me nefouklo kdyz mam pootevreny okna?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No vono to neni spatny. Nemusis byt v obavach ze ti nakej kokot z rad Policie CR bude delat problemy. Kdyz je potreba, nandas si je, kdyz neni, sundas,..... me se to liiiibiiii
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zadní okna můžou být zamalované třeba vápnem a může to být policajtům jedno.
astros: Kde si kupoval...? link
astros: Kde si kupoval...? link
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw