Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Jasne, druhý je zatiaľ dobrý a do roka došetrím
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Tak já s Astrou nedělám už dlouho nic, ale často jí vídám. Prošla bez problémů STK a byla pochválená, takže nový majitel je spokojený My budeme mít příští týden fauvé, už je vyrobeno a transportuje se do CZ.
Dnes velké "wapkování", zítra nabíhám s leštěnkou a jinými sajrajty a uvádím auto do "továrního" stavu ...snad to do neděle zvládnu
taky bych potřeboval naleštit, auto celé posrané do ptáků
No na holcici barvu kazdej ptak se*e
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ty nemáš Platinum Paint protector od Horsta? To by Ti nevadilo pokakaný auto od holoubků, ani postřílený od armády.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Dej foto pred a po, nic bych za to nedal ze i "pred" mas auto jako kdyz si nekdo mysli ze to ma umytyhombre_71 píše:Dnes velké "wapkování", zítra nabíhám s leštěnkou a jinými sajrajty a uvádím auto do "továrního" stavu ...snad to do neděle zvládnu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já jedu dnes na výměnu stabilizátorů-tyček.A o víkend uklízečka celého auta v Litoměřicích.Je tu někdo z LT?
Já tam mám rodiče takže cca 2-3x měsíčně tam jsem a Beavis je z Bohušovic.