Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
inzerát smazán, ale taky bych nešel do auta co má 150 a výše kór když kupuješ dovoz a je jich tam mraky na výběr
- Reklama
- BikerMarius
připlatil ale kolik pade šede to by si člověk za chvíli mohl počkat ještě rok dva na nový ne ?? Já koupil se 155tkm a nechal stranou peníze na připadné opravy a jediné co bylo nad rozpočet je převodovka a ta ma 110tkm a stejně hučí člověk si nevybere. Holt nový je nový
Musím se podělit se skvělým zážitkem Objednával sem si kdysi u Courtenay sport blow off ventil, ale napsali mi, že ho dlouhodobě mít nebudou a vrátili mi peníze. Po půl roce sem dostal balíček a v něm zdarma ventil. To mě navnadilo na nějaký větší poladění cena je cca 4 tisíce + pošta
OT: Uz ponekolikaty me tady na foru chybi tlacitko "To se mi libi" :D
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Vencatore, staci kdyz nahore kliknes na FB tlacitko pripadne nove i na Google plus
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes na STK vše OK. Jen jsem je tam pobavil svým setrvačníkem, odcházejícím do věčných lovišť. Hala byla prázdná a uvnitř haly ticho, takže pazvuky byly krásně slyšet. Sám jsem se polekal jaký je to rachot, když je ticho a mačká spojku někdo jiný. Do měsíce to musím vyměnit.
Opel Zafira 1,9CDTI 110KW
Ja som dnes zakúpil toto:
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
len jeden?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
vtip
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
- vojtavojta
Pristi rok koupi druhy a je to
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM