Pokec o čemkoliv a OT
- Reklama
Re: pokec o čemkoliv a OT
Měl si ji nechat jít do obchodu a blbnout dál. Spokojenost by byla na obou stranách
No ale,dovedeš si představit ten účet co by tam mladá nechala než by se vyblbnul?? Otázka jestli by to stálo zato?
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Pokud by to pak nechtěla proplatit tak jo
ASTRA H 1.6 16v 85kw CARAVAN r.v.2011
Je fakt,že tohle frajerky moc neoceněj,bejvalka taky neocenila,když potřebovala být za hoďku a půl z centra Prahy v centru Budějic a já to stihl
Astra H Hatchback 1.8 92kw r.v. 2004
Kdybyste nekdo kupoval v Alze notas a dostal Xbox k tomu zadara tak mam o nej zajem
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Taky vás už štve jak ve městech stojíte kvůli neznalosti ostatních řidičů systému zip?!!
U nás v Brně to probíhá takto.. přijíždíte do připojovacího pruhu.. asi deset řidičů před váma se už cpe do proudu vozidel 100 metrů před koncem toho pruhu... a ti co jsou v té části kde se to trošku hejbe zase serou na vás v připojovacím pruhu a neudělají vám místo!
Včera jsem jel domů a opravdu mě už nasral jeden řidič když jsem jel už dlouho v tom připojovacím pruhu a on mě viděl s blinkrem místo toho aby ubral plyn a pustil mě, začal přidávat abych ho nepředjel .. tak sem se fakt naštval a nacpal jsem se mu tam a on musel brzdit! Vím je to hnusárna
U nás v Brně to probíhá takto.. přijíždíte do připojovacího pruhu.. asi deset řidičů před váma se už cpe do proudu vozidel 100 metrů před koncem toho pruhu... a ti co jsou v té části kde se to trošku hejbe zase serou na vás v připojovacím pruhu a neudělají vám místo!
Včera jsem jel domů a opravdu mě už nasral jeden řidič když jsem jel už dlouho v tom připojovacím pruhu a on mě viděl s blinkrem místo toho aby ubral plyn a pustil mě, začal přidávat abych ho nepředjel .. tak sem se fakt naštval a nacpal jsem se mu tam a on musel brzdit! Vím je to hnusárna
Zip u nas neumi nikdo, ani prazaci ktery to o sobe prohlasujou( trochu prehnany ze nikdo ale malokdo). Je to fakt tragedie ale je pravda ze se najde par ridicu ktery pak zablikaj blinkrama na podekovani a diky nim porad lidi poustim, je to takovej prijemnej pocit kdyz nekdo podekuje a beztak je lepsi bejt na miste o pet minut pozdejc nez o deset minut driv v marnici
Opel Vectra B 1,6 16V 74kw 1999
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006
Opel Zafira B 1,9 8V CDTI 88kW 2006