Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Ou, to boli, chytils je aspon pri cinu?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- Georgeisin
Jo jo, zrovna jsme byli kousek vedle. Ten řidič byl chudák, hrozně se omlouval, spíš bych to viděl na jeho dva šikovný závozníky. Zavolali jsem radši Poldy, když je to škoda od/na třetí osobě, resp. Marius Pedersen.
Astra H Caravan 2008 1.7 CDTI 74 KW chip 89 KW
To musí bolet.. Tak ať je brzy uzdravená..
To je smůla ,ať je brzo uzdravená holka krásná červeňoučká
Já sem znovu přezul na letní. Tak uvidíme, jestli se zase naseru a nebo ne
Ve středu má zase sněžit ale osobně nerozumím proč mervomoci chcete přezouvat. Stejně letní pneumatiky pod 7 stupňů neplní svoji práci na 100%
Ja jsem na stredu objednan do servisu ale jak to vidim jen to necham vyvazit a kdyz buh da o vikendu prezuju v garazi sam.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- BikerMarius
U plzně jsme vyhnali pavouky z vejfuku a u liberce vzorek z gum když se před náma roztočilo auto o svodidla... dvě fábie budou potřebovat lifting vrásek (řidiči v pohodě) biker čisté trenky
zralok: protože letňáky jsou hezčí pro oči. Ale jestli máš plecháče na léto i zimu, tak je to jedno V týdnu stejně nikam nepojedu astrou
takže přes týden bude stát na letních a o víkned přezuješ na zimní protože budeš potřebbovat vyject
Miluji svou vodní dýmečku...jedna z mála žen, na které bych nedal v životě dopustit.Nikdy mě nepodvede, nehádám se s ní.. Jen někdy škoda, že kouřím já jí a né ona mě!