Komplex ceskych ridicu
Re: Komplex ceskych ridicu
jojo mame se u nas co ucit stale.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak tak,
musim vam zde take přidat jeden z mych zažitku
než jsem koupil Astru, jezdil jsem rok v HONDE CIVIC 1.6 VTI
trosku jsem ji poladil jako spravny tuningar
z puvodnich 118 KW jsem poskladal dlouhym sanim, nerez svody a pruchozim vyfukem cca 124 KW.
Jelikož jezdím často za babi do Slaneho, vede moje nejrychlejsí cesta Ostrov - Chomutov - Slany.
Jednou vecer se mi na obchvatu CHomutova přilepil debil s TDI - bohužel jel take na Prahu , začínali jsme na 120 km/h a kolem Žatecke prumyslove zony jsme mastili 160 - mel jsem ho furt tři metry za prdelí, chvili jsem zbrzdil na 100 , blb jel taky 100 , jelikož jsem pospichal a zaroven šetřil benzin, tak jsem zase plynule zrychloval do 150 blb porad 3 metry za mnou
Po předjetí nekolika aut, vecer nebyl provoz , jsme se dostali az za Louny - nejspis to tu spousta z vas zna - je zde most omezeni na 80 pak 60 predemnou volno a dva pruhy do kopce - přestal me fakt bavit , benzinu bylo dost na dojeti, tak jsem si tam nechal 2čičku trošku jsem si pohral s VTI a šlo to 2 - do 8500/min - 3- do 8500/min - 4 do 8500/ min mel jsem tam v mžiku pres 160 no a od te doby jsem ho NEVIDEL
Docela by me zajimalo jak se musel blbe tvarit zbytek cesty do Prahy - že jeho koncernovemu vozu s vybornym 1.9 TDI natřela ,,blba¨ 1.6![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
musim vam zde take přidat jeden z mych zažitku
než jsem koupil Astru, jezdil jsem rok v HONDE CIVIC 1.6 VTI
trosku jsem ji poladil jako spravny tuningar
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Jelikož jezdím často za babi do Slaneho, vede moje nejrychlejsí cesta Ostrov - Chomutov - Slany.
Jednou vecer se mi na obchvatu CHomutova přilepil debil s TDI - bohužel jel take na Prahu , začínali jsme na 120 km/h a kolem Žatecke prumyslove zony jsme mastili 160 - mel jsem ho furt tři metry za prdelí, chvili jsem zbrzdil na 100 , blb jel taky 100 , jelikož jsem pospichal a zaroven šetřil benzin, tak jsem zase plynule zrychloval do 150 blb porad 3 metry za mnou
![Naštvaný :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Po předjetí nekolika aut, vecer nebyl provoz , jsme se dostali az za Louny - nejspis to tu spousta z vas zna - je zde most omezeni na 80 pak 60 predemnou volno a dva pruhy do kopce - přestal me fakt bavit , benzinu bylo dost na dojeti, tak jsem si tam nechal 2čičku trošku jsem si pohral s VTI a šlo to 2 - do 8500/min - 3- do 8500/min - 4 do 8500/ min mel jsem tam v mžiku pres 160 no a od te doby jsem ho NEVIDEL
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Docela by me zajimalo jak se musel blbe tvarit zbytek cesty do Prahy - že jeho koncernovemu vozu s vybornym 1.9 TDI natřela ,,blba¨ 1.6
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Opel ASTRA Caravan 1.9 CDTI 16 V / 88 kw - chip na 110 kw / 330 Nm
Jooo tam to znám moc dobře, tam jsem už párkrát poškárlil pár fábií s mojí dodávkou:D holt někdo nečeká že dodávka jede skoro líp jak osobák.
A dneska když jsem za tmy přijížděl k baráku a odbočoval do ulice, přibrzdil jsem a už skoro odbočil a v tom zezadu přilít černej passat a brzdil že hvízdaly gumy! Já vlít do ulice, aby to do mě neprd
No hned za to vzal a byl v čoudu... No moch to do mě vrazit, asi bych rychle doběhl domu pro nějakou lať.... achjo holt v obci 50 jen pro vybrané:(
A dneska když jsem za tmy přijížděl k baráku a odbočoval do ulice, přibrzdil jsem a už skoro odbočil a v tom zezadu přilít černej passat a brzdil že hvízdaly gumy! Já vlít do ulice, aby to do mě neprd
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
tak nevím jestli je to mnou ale v česku jezdí všichni buď pomalu nebo rychle, plynulá jízda neexistuje ![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Teď o víkendu, jedeme na Pálavu a na konci dálnice za Pohořelicema je velká křižovatka a omezení na 80km/h, tak zpomalím na těch 80-90 a zleva mě odbočovacím pruhem předjede audi S4. Kdo tam občas jezdí tak moc dobře ví kolik tam bývá bouraček. Musíme furt někam spěchat kruci?
A dneska ráno zase na Vídeňské, sjezd z D1, 2 osobáky přede mnou. První se hrabal v navigaci a za ním Fábia. Oba jedou jak s hnojem, mezi nima fůra místa. Na sjezdu jsou 2 pruhy, tak vjedu doleva že předjedu tu fabku, jenže ta přidá a sjede první auto a nepustí mě zpět a ten debil mě ještě vyf*kuje.
Mě to ježdění po městě fak přestává bavit, zaparkovat není kde, koláčem točí každej id*ot...
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Teď o víkendu, jedeme na Pálavu a na konci dálnice za Pohořelicema je velká křižovatka a omezení na 80km/h, tak zpomalím na těch 80-90 a zleva mě odbočovacím pruhem předjede audi S4. Kdo tam občas jezdí tak moc dobře ví kolik tam bývá bouraček. Musíme furt někam spěchat kruci?
A dneska ráno zase na Vídeňské, sjezd z D1, 2 osobáky přede mnou. První se hrabal v navigaci a za ním Fábia. Oba jedou jak s hnojem, mezi nima fůra místa. Na sjezdu jsou 2 pruhy, tak vjedu doleva že předjedu tu fabku, jenže ta přidá a sjede první auto a nepustí mě zpět a ten debil mě ještě vyf*kuje.
Mě to ježdění po městě fak přestává bavit, zaparkovat není kde, koláčem točí každej id*ot...
Ono to není jen v čechách... Jezdím hodně po německu a není cesta abych nepotkal x idiotů, co se matlají v levym pruhu, ač široko daleko žádnej kamion. A to by člověk řekl, že tam budou zvyklí koukat i za sebe... Prostě na silnici je to o nervy no! ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Jojo Německo,přijde mě,že je u Nás přímo démonizováno,neslyším už pomalu nic jinýho než to by se v Německu nestalo.Přitom např u Nás je kolona at kvůli nehodě nebo práci na silnici třeba 3-5km ale v Německu jsou klidně 20 i více a to na různých místech v podstatě denně.Jasně je to obrovská země s nesrovnatelným provozem,ale zdaleka tam nejsou řidiči takový slušnáci,jak si spousta lidí myslí.Ani ten zip tam nefunguje jak by měl a je tam spousta dobytků za volantem zrovna jakou Nás.Ale samozřejmě celkově se tam jezdí líp než u Nás,to je pravda.Co se mě třeba líbí,jedeš po dálnici,provoz jak blázen,přijde prudký déšt a okamžitě všichni spomalí a jedou prostě pomalu a opatrně a není nikoho,kdo by to šíleným způsobem předjížděl jako u Nás.A takových příkladů by bylo víc,chtěl jsem jen říct,že prostě ani v tom Německu to není tak ideální,jak se říká ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
No jo. Me to taky prijde, ze kdyz jedu po Plzensky dalnici, tak kazdy druhy auto co jede bezduvodne vlevo je nemec.corsaczek píše:Ono to není jen v čechách... Jezdím hodně po německu a není cesta abych nepotkal x idiotů, co se matlají v levym pruhu, ač široko daleko žádnej kamion. A to by člověk řekl, že tam budou zvyklí koukat i za sebe... Prostě na silnici je to o nervy no!
- Mike.S
- Kontaktovat uživatele:
to mají asi tik z naší D2-ky, tam se jinak než v levém jezdit nedá ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Old cars:
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
Škoda 120L
Škoda Felicia Combi LXi
Actual car:
..........Holden Zafira|1.8 16V|Z18XE|by Mike.S.........
To se mi stalo něco podobného nedávno. Jedu po krásné nové okresce, sem tam lehce zatáčkovitá a na rovince jsem dojel novou bílou Audi A4, myslím 2.0 TDI, která jela asi 80. Chvilku jsem za ní jel a pak říkám, že se přece Opel nepotáhne až za Audi
tak podřadím a začnu předjíždět a borec v Audi najednou najel půlkou auta do mého pruhu. Tak sem to zašlápl, nechal si ho poodjet abych měl čas nabrat rychlost a nakonec jsem ho stejně předjel. Ale vytočenej jsem byl pěkně ![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Otázka :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
![Zlý :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
A nebyl za volantem kloubouk co se lekl co se deje?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet