to zkloňování mého nicku je strašné asi bych ho měl změnitoblhut píše: Samothemu
PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat? Udělej to zde
Re: PODĚKOVÁNÍ - chceš někomu poděkovat
- Reklama
Díky Vojtovi a RomanoviK - mám konečně auto doladěné přesně podle mých představ...
Naposledy upravil(a) sauce dne 13 říj 2010, 07:46, celkem upraveno 1 x.
a co ti robil?
Tak Vojta dodal nějaké díly jako středovou opěrku a chlazení schránky před spolujezdcem,
RomanK mi zprovoznil synchronizaci času před RDS a přeprogramoval denní svícení na variantu 5
RomanK mi zprovoznil synchronizaci času před RDS a přeprogramoval denní svícení na variantu 5
Thanks to Vojta
Moc dekuji Vojtovi za montaz GIDu a preprogramovani... )) Super prace, pristup a ochota
Děkuji Perymu a Dimimu za spolupráci ohledně LED pásku v kufru a Perymu speciálně za pomoc s montáží jak LED pásku, tak těch prahových lišt, které jsme ještě dovyrobili (srazili ostré hrany) a pro jistotu ještě kápli drobet silikonu po bocích, aby tam nelezl pod ně borčus.
Chtěl bych tímto poděkovat RomanoviK a jeho pravé ruce Jiříkovi za ochotu, přístup a precizní práci...
A vůbec nelituji té cesty z Opavy do Brna, stálo to za to!
A vůbec nelituji té cesty z Opavy do Brna, stálo to za to!
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW
Ja dakujem JohnyBA za to ze mi doniesol nove gumene koberceku GUZU a aktivaciu zamykania pri rozjazde.
Tak, nedá se svítit, ale opět musím naprášit kucí šikovný (Dimi a Pery) se na mě, teda stříbřenku vrhli, až plasty lítaly a odjel jsem se spodním krytem. A na vině jsou tihle dva. Za což jim patří můj veliký dík.
Já jako obvykle přicmrndával, tudle podržel, támhle podal, znáte ty nepoužitelný týpky.....
Já jako obvykle přicmrndával, tudle podržel, támhle podal, znáte ty nepoužitelný týpky.....