Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Dneska v Ústí na Masaryčce, u mě před barákem, jsem načapal tohle GTCéčko . Nebyl to někdo znás? V pozadí můj kombík
- Reklama
To cerny uz jsem taky nekde videl u nas.
No kazdopadne ja dnes chtel zaparkovat u zamestnani a nakej hejsek mi stoji na miste
No kazdopadne ja dnes chtel zaparkovat u zamestnani a nakej hejsek mi stoji na miste
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
pueblo píše:Dneska v Ústí na Masaryčce, u mě před barákem, jsem načapal tohle GTCéčko . Nebyl to někdo znás? V pozadí můj kombík
Tak to je tvá astra na tý masaryčce kolem, který furt jezdím...myslím tu tvou ted, stříbrnou...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
No vidis kdyz uz tady pises Apikkku tak zminim ze jsem dnes jel maskovan sluzebni fabii po severni terase a koho tam nevidim auto
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Na parkovišti? Tak to bylo před prací. Nebo pak před Horizontem, tam jsem kecal s tetou...
Astra H Caravan, 1,9 CDTi 110KW, r.v. 2006
jj naproti pomahej a chran
JJ Apikkku, to je moje skromné vozítko . Dneska tu to GTCéčko stálo zace, ale nic, ani na letáček se nikdo neozval
Tak sem dneska potkal big bosse Miloshe pri ceste z Teplic do Usti Zrovna projizdel okolo pumpy ONO u Chlumce. To sem ale mohl blikat jak kdyby mi hrablo ale pan nejvetsi nic Ale kdybych byl blondynka s velkejma kozama, taaaaak to by panacek levou packu vzrusenim roztrhal
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
jako sory ale jel jsi v rade aut ja taky a v zatacce a po 3 ceste kdy jsem tam dnes jel v pracovnim stresu tak sorac no,ale aster uz tady mame dost nemuzu blikat na kazdou.
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no miloshi ta zafira nema chybu,to bych mu parkovani odpustil
Opel Astra OPC