Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Je to rebel
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Plynulost pánové, plynulost
no co se divíte já už taky párkrát dojel z práce domů (18km) bez zabrždění, brzdil jsem až před barákem
když mi Frydex před zimou nahazoval zimáky tak si všiml, že mám nové brzdy, ale měnil jsem je už před rokem ... a jsou jak nové
když mi Frydex před zimou nahazoval zimáky tak si všiml, že mám nové brzdy, ale měnil jsem je už před rokem ... a jsou jak nové
Včera po Brně sem v noci taky ani jednou nešlápl na brzdu a to sem jel z jednoho konce na druhej
- BikerMarius
Já bych musel jet z práce hrozně pomalu abych nemusel brzdit město kopec atd...
Takovej motor a takovej klobouk za volantemSamothe píše:no co se divíte já už taky párkrát dojel z práce domů (18km) bez zabrždění, brzdil jsem až před barákem
právě, že klobouk vůbec, ale ani žádný pirát jen ve správném čase podřadit, brzdit motorem a když mi vyjde na dvou křižovatkách zelená a nebrzdí mě jiné auto tak mám vyhráno
No jasně, klobouku
Ale ne, chápu to. Taky se snažím jet plynule, jet s co nejnižší spotřebou, ale nezdržovat. Co ušetřím při jízdách do práce pak můžu projet někde na pěkné okresce nebo na Ecce Homo
Ale ne, chápu to. Taky se snažím jet plynule, jet s co nejnižší spotřebou, ale nezdržovat. Co ušetřím při jízdách do práce pak můžu projet někde na pěkné okresce nebo na Ecce Homo
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Řekl bych že jenom motorem brzdit jde v pohodě, dá se to, když není provoz a znáš cestu
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Ja to bez brzdeni nezvladnu, protoze ten pitomej sefafor, kterymu se nevyhnu, je VZDYCKY cervenej, kdyz jedu ja