Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Kesi
Díky! Kouknu, jestli to maj i na octávku.
Díky! Kouknu, jestli to maj i na octávku.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Tak já sem dneska holku objednala do servisu, zkusim tentokrát jinej. Pán taky podle popisuje to tipuje na relátko, to bude zas pálka. To jsem zrovna dneska se šéfem mluvila o zvýšení platu, ale zatim to nějak nejde
.
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
Tak Astra dnes dostala Palubní Počitač,Nové sání a denní svícení
a ja sem dostal vítr v peněžence ![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Překvapený :o](./images/smilies/icon_e_surprised.gif)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak jsem dneska "ulovil" dalšího člena
. Protože jsem si pořídil prostiskluzovou vanu do kufru, ta od miloshe šla do světa. Prodal jsem ji na Aukru a před malou chvílí jsem měl s novým majitelem telefon. Má Astru cca měsíc a do telefonu říkal, že se rozhodoval mezi oktávkou kombi
a Astrou a pochvaluje si, jak se nakonec rozhodnul. Je moc spokojenej a každej kilometr si užívá. Bohužel jsem nevyzvěděl víc, motor, výbava a pod., ale přesvědčil jsem ho, že se musí zaregistrovat do klubu a on slíbil, že tak učiní ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
p.s. je z Lipnice nad Sázavou![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
p.s. je z Lipnice nad Sázavou
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Tak to mu prajem nech mu drží a nech mu prináša len radosťpueblo píše:Tak jsem dneska "ulovil" dalšího člena. Protože jsem si pořídil prostiskluzovou vanu do kufru, ta od miloshe šla do světa. Prodal jsem ji na Aukru a před malou chvílí jsem měl s novým majitelem telefon. Má Astru cca měsíc a do telefonu říkal, že se rozhodoval mezi oktávkou kombi
a Astrou a pochvaluje si, jak se nakonec rozhodnul. Je moc spokojenej a každej kilometr si užívá. Bohužel jsem nevyzvěděl víc, motor, výbava a pod., ale přesvědčil jsem ho, že se musí zaregistrovat do klubu a on slíbil, že tak učiní
p.s. je z Lipnice nad Sázavou
![Stydlivý :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Tak ja sem dneska navecer po dlouhe dobe Astricku umyl. Uz me dost s...o koukat na to jak je spinava
Ted hlasi mrazy, tak doufam ze mi vydrzi cista min. az do unora ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
![Naštvaný :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No jestli tam letos o prázkách zase (počtvrté) pojedu, tak se po té Astruli určitě poohlédnu, v tomhle malebném městečku jich moc nebudepueblo píše:p.s. je z Lipnice nad Sázavou
To bych potřebovala taky, chodim kolem toho auta neskutečně opatrně, abych se o něj neotřela, uvnitř koberečky pokrytý souvislou vrstvou bláta...fuj. Ale teprve v úterý jsem udělala poslední zkoušku, takže bych se na úklid mohla vrhnout až teď a v -6 se mi nechcebeavis píše:Tak ja sem dneska navecer po dlouhe dobe Astricku umyl. Uz me dost s...o koukat na to jak je spinavaTed hlasi mrazy, tak doufam ze mi vydrzi cista min. az do unora
![Smutný :(](./images/smilies/icon_e_sad.gif)
No me se nejak nepodarilo pred zimou najit moje gumovy koberce, takze jezdim celou zimu s textilnima a vypadaj presto k svetu...
Ja sem par dni pouzival origos textilni koberce a zacalo mi jich bejt v tom humusu lito. Tak sem na Aukru koupil gumovy a sou naprosto luxusni. Podrzi dost vody, sou slusne tezky, takze vubec nejezdi a navic cema 490 Kc byla taky luxusni ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)