Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
No ale kurvadrat Jeste sem nikdy nehltal forum jako ted! Pueblo, ses borec a Zafca je mooooc hezka Takzeeee ja si rezervuju svezeni jako prvni, po me bude Milda a pak zbytek No kazdopadne ode me ocekavej phone. Rad te ty kluku uvidim, no vlastne tebe ani ne, ale tvoji novou karu
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Pozde kamo ja uz Pavlovi dnes volal
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Kurna Pueblo, nemam diky prehranymu softu ve phonu tvoje cislo Posli mi ho prosim te co nejrychlejc
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Týýýý brďo, takhle po mě chlapi ještě nikdy nejeli
No alespoň jsi Jarouši napsal pravou příčinu, nejde o mě, ale o záfu, jsem se docela uklidnil
No alespoň jsi Jarouši napsal pravou příčinu, nejde o mě, ale o záfu, jsem se docela uklidnil
A pak proč jsou Vánoce na blátě,když na severu se otepluje
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Cece jinak jako dobrej vanocni darek Zbylo jeste alespon na stromecek?
oblhut: nevim kdo tady psal neco o lesteni?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
moc gratuluji!je moc pěkná! až tu svoji poladim, tak budeme skoro jak dvojčata.