Upraven příspěvek a dopsáno pár detailůNerez píše: Pěkná Copak máš za motor a výbavu?
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Reklama
Pěkná palba, a ten nájezd
To víš, že se dočkáš. Čekám kdy se ozve Jardamilosh píše:Pavliku dobre koupils, vypada super a uz se tesim na svezeni
Nebýt Romana, nekoupil bych. On přijel, prolezl do posledního šroubku a řekl KUP. Tak jsem koupil
my a Háčko sme jeli, ale nechápu, proč má každej desátej debil za volantem puštěný mlhovky, když žádná mlha neni a je mokro
jj tak to ma byt, v CR asi nevidany kousek.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ty dem...y taky nechápu. Spousta lidí to snad používá jako denní svícení. Dnes ráno jsem potkal další extrém, nějaké SUV od Mercedesu, měl puštěný potkávačky, mlhovky a mezi nima ještě LED diody denního svícenípower2 píše:my a Háčko sme jeli, ale nechápu, proč má každej desátej debil za volantem puštěný mlhovky, když žádná mlha neni a je mokro
Pueblo - přeji hodně šťastných kilometrů..
Pueblo i já se přidávám s přáním at Ti dělá jen radost,krásnej kousek A jestli ses na Zafiru naladil v Ředkovci,tak je to dobře,pořídil sis skvělý rodinný vůz
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw