Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
urcite ne, ja jsem nekde cel ze uz to plati vsude.
jinak ja jsem dnes temer "umrel", lezim doma s silenou bolesti zad, nemate nekdo radu jak nejlepe toto vyresit, stari uz se hlasi o slovo (35)
jinak ja jsem dnes temer "umrel", lezim doma s silenou bolesti zad, nemate nekdo radu jak nejlepe toto vyresit, stari uz se hlasi o slovo (35)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
dnes jsem trosku tunil ))opravoval jsem hrany prahu u zadniho kola a rezlo to tam,jelikoz to je asi omlacene od kaminku..
Opel Astra OPC
Dnes jsem v Topolčanech viděl poprvé na vlastní oči Jéčko sedan,nevypadá to vůbec špatně
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
priprava na zimu - vymenene pneumatiky
len tak pre zaujimavost davam foto o diskoch lavy disk zimné a pravy letne pneu
len tak pre zaujimavost davam foto o diskoch lavy disk zimné a pravy letne pneu
Těch zimních je až škoda na zimu.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
a hlavně nesedí dle tp ne? Na zimu bych asi neriskoval
Tak dneska jsem se byl objednat na přezutí a ted už jen v sobotu pořádně umýt, navoskovat, ošetřit všechny těsnění zkontrolovat kapaliny a jsme s astřulou připravení na zimu
Jocker, akoze na zimu neriskoval? uz so ich mal nasadne 2zimne sezony - boli super
Ty máš na zafiře v tp ET 49? Kolega na to tedka dojel při blbém tukanci v Ol. ... pojišťovna nezaplatila skoro nic.
mam 6,5J x 16 ET37 / ET 39