Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes jsem zjistil, že mi začala drnčit ta středová mřížka v nárazníku. Budu to muset pohledat a něčím podložit. Prostě po tom ťukanci už to nikdy nebude jako dřív
- Reklama
- BikerMarius
Nerez: ber to tak že máš teď originál
Foto ránopřesně mezi Libercem a Jabloncem...
Foto ránopřesně mezi Libercem a Jabloncem...
Miloši Ty opravdu věříš,že v totálně zdecimovaným a rozkradeným bordelu zvaným Česká republika se to za pár let zlepší?Já osobně jsem čech,respektive moravák srdcem i duší,ale bohužel už jsem dááávno ztratil poslední zbytky iluzímilosh píše:Stejne si jednou kazdej z nas koupi novy auto, kupni sila se snad zlepsi za par let
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ja jsem optimista takze verim ve svetle zitrky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A ja tobe nove auto, tak vidis jsme cesi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A v obcance mas narodnost moravska jo?
Hochu v současné ne,ale když jsem se vrátil v roce 91 z války,tak v tehdy nové ještě takové té listovací,nevím,jestli ju pamatuješ,jsem měl opravdu národnost moravská
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Jasne, v ty cerveny Pamatuju, jsem rocnik 77 mel jsem ji taky nez mi ji mati vyprala