Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Jojo, každej by chtěl nejsilnější motor. Ale kde na to vzít?
- Reklama
Nesmis kupovat novy, pak je jasny ze to naskakuje
Me osobne se libi Chevy Cruze, motor a podvozek jak v jecku, design lepsi rekl bych, takovy vyraznejsi ne jako klasika J ktery uz je podobny vsem novejsim autum a nema originalitu jako melo H.
Me osobne se libi Chevy Cruze, motor a podvozek jak v jecku, design lepsi rekl bych, takovy vyraznejsi ne jako klasika J ktery uz je podobny vsem novejsim autum a nema originalitu jako melo H.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No zatim jsem o 1.6T četl jen špatné zprávy, žere a na výkon 180 koní to rozhodně nejede. Počkejte na nový 1.6 T Sidi, měl by být koncem roku. Snad něco, co by konkurovalo Fordu a podobnejm popelnicím
Jinak koupit J v plný palbě a dát to toho 1.6?
Jinak koupit J v plný palbě a dát to toho 1.6?
Neni to zbytecny v dnesni dobe kupovat 1.6 turbo? Samozrejme kdo by si takovej vykon nechal libit ze ano Ale staci procist recenze, kde tenhle motor (a nejen ten) moc nechvali. Vzhledem k vykonu zadny extra zatah, spotreba taky nebude zrovna nijak nizna,..... Ja bych volil 1.4 turbo 103 kW. I kdyz recenze opet nijak valne o tomhle motoru nepisou, ale vykon neni spatny, spotreba by tak spatna bejt nemusela,...... na to mrdani se v dnesnim provozu si myslim az az. Ptal sem se v UL a v TP Autotipu jestli nemaji tuhle motorizaci na test a nemaj. Maj "jen" 88kW verzi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
No ona bohužel v nový Astře neni žádná motorizace nějak extra chválená. Snad kromě nafty 2.0, ta je celkem konkurenceschopná. Opel s motorama zaspal, zvlášť s ohledem na hmotnost a dlouhý převody.
Já bych do "J" volil nový naftový Biturbo
Já bych do "J" volil nový naftový Biturbo
Otazka jestli si clovek v dnesni dobe vubec vyere u kohokoliv nejakou rozumnou motorizaci Me minulej tejden slusne rozesmal tenhle vyplod:
http://autofun.blesk.cz/bmw-1-5-twinpow ... lce-10709/
Proc to delat co se tyce turba jednoduse, kdyz to jde slozite
http://autofun.blesk.cz/bmw-1-5-twinpow ... lce-10709/
Proc to delat co se tyce turba jednoduse, kdyz to jde slozite
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Mi se líbilo v sobotním autosalonu polo Blue GT.... vypínání 2 válců při potřebě míň jak 100 Nm
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To je stejné, jak si koupit bednu s uhlopříčkou 120cm a používat jen půlku, když se mi zrovna nechce dívat na celou, nebo bych chtěl třeba šetřit
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Skvělé přirovnání...
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
No nevím kluci. Jedu do práce Přerov-Lutín... 70% skoro rovina, 6 ráno prázdná cesta klídek na spotřebu 100-110. Ani bych nepoznal, že 2 válce se vezou.